Δύο super νέες μεταγραφές από τον FC Γιαννιτσά

Δυο νέες μεταγραφές που σίγουρα θα βοηθήσουν ανακοίνωσε ο FC Γιαννιτσά.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδος.
Ακόμα μια πολύ σημαντική ενίσχυση στην θέση νούμερο ένα (τερματοφύλακα) έκανε ο νεοφώτιστος Α.Σ. Γιαννιτσά για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Πρόκειται για την απόκτηση του νεαρού και εξαιρετικού τερματοφύλακα Γιώργου Κύρου, που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟ Κουφαλίων.


Ο συγκεκριμένος πορτιέρο που γεννήθηκε στις 1/7/1993 κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Γ’ εθνικής με γεμάτες αγωνιστικές χρονιές. Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του οι ομάδες Ν. Αγκαθιάς, Αλεξάνδρεια (Δ’ εθνική), Νάουσα (Γ’ εθνική),Μακροχώρι(Γ’ εθνική) Αιγινιακός, Αριστοτέλη Καταχά και στα Κουφάλια 2 χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε δήλωσε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στην ομάδα, και ότι είναι πρόκληση γι´ αυτόν να παίξει σε μια μεγάλη πόλη και μια νέα ομάδα που διψάει για καλό ποδόσφαιρο και διακρίσεις, ενώ υπόσχεται τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Η ομάδα αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει 5 παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος ένα πολύ μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Αναστάσιος Χατζόγλου.

Ο 27χρονος στόπερ, Τάσος Χατζόγλου αυξάνει τις πολύ καλές επιλογές στην αμυντική διάταξη των νεοφώτιστων και ενισχύει σημαντικά τις αξιόπιστες λύσεις της ομάδος.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και έπαιξε από την Δ’ εθνική έως και την Β’ εθνική κατηγορία και διετέλεσε αρχηγός της.
Ο Τάσος μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα, που είχε μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ’ εθνική. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες όπως Ολυμπιακό Βόλου και παλιότερα σε Γιαννιτσά (όπως προαναφέραμε), Νίκη Βόλου, Πιερικό, Πανηλειακό, Θεσπρωτό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πάνω από 50 συμμετοχές στην Β’ εθνική , πάρα πολλές στην Γ’ εθνική και Αρκετές στο κύπελλο Ελλάδος. Ενώ έχει αγωνιστεί\ στις μικρές εθνικές ομάδες.