Αλλιώς αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ευόσμου

Αλλιώς αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ευόσμου

Αλλιώς αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ευόσμου. Είναι μερικές στιγμές που μας κάνουν να νοιώθουμε πολύ καλά όταν βλέπουμε πράξεις από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Μπράβο στους ανθρώπους της ΑΕ Ευόσμου,που για άλλη μια φορά μας κάνουν να ασχοληθούμε μαζί τους
.Είναι χαρά μας να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες.

Λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού με πρωτοβουλία της Ένωσης, ο Γενικός Αρχηγός της
ομάδας Γιώργος Σαμπελίδης (αριστερά στην φωτογραφία) βρέθηκε σήμερα (Παρασκευή 6 Οκτωβρίου) στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και διένειμε στον γυμναστή του σχολείου (δεξιά την φωτογραφία) ως δωρεά αθλητικό υλικό (διακριτικά φανελάκια) καθώς επίσης και 50 δωρεάν προσκλήσεις για τον αγώνα της Κυριακής που
θα δώσει η ομάδα.

Μια κίνηση εκ μέρους της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου, που δείχνει πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και πως δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Τα παιδιά του δημοτικού βρίσκονται στην ηλικία ώστε
να κατανοήσουν πως ο αθλητισμός είναι σύμμαχος τους και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να το δουν να έμπρακτά.

Η άθληση είναι πάνω απ’ όλα ψυχαγωγία και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν την οποιοδήποτε σχέση με αυτήν. Ο σχολικός αθλητισμός στα σχολεία δυστυχώς δεν μπορεί να ανθίσει όσο θα θέλαμε λόγω αρκετών προβλημάτων που προκύπτουν από την Πολιτεία και αφορούν συνήθως την έλλειψη εγκαταστάσεων (γυμναστήρια) αλλά και αθλητικό υλικό.
Με την μικρή αλλά σημαντική κίνηση αυτή η Α.Ε Ευόσμου, συνέβαλλε με τον δικό της τρόπο στην προσπάθεια ανθρώπων που μάχονται για τον σχολικό αθλητισμό. Δεδομένης της μικρής ηλικίας των παιδιών και με την κατάλληλη διαπαιδαγώγηση τα παιδιά αυτά μπορούν να μυηθούν στον αθλητισμό και γιατί όχι αργότερα να συμμετέχουν και αυτά σε αθλητικά σωματεία.

Η Αθλητική Ένωση Ευόσμου διατηρεί μια ακαδημία, που διαθέτει κάτι παραπάνω από γερές βάσεις. Οι έμπειροι προπονητές είναι σύμμαχοι των μικρών παιδιών στην προσπάθεια τους να είναι κοντά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ένα πλήθος υποστηρικτών …και όχι άδικα!

Ένας ακόμη λόγος της επίσκεψης αυτής ήταν η διανομή δωρεάν προσκλήσεων στα μικρά παιδιά ώστε στον αγώνα της Κυριακής να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα μας , που σαφώς χρειάζεται και αυτή με την σειρά της την υποστήριξη του κόσμου.

Τέτοιου είδους κινήσεις δεν σταματούν εδώ, διότι με διάθεση και θέληση…η συνέχεια είναι σίγουρη!