Φωτιά σε πάρκο στην Ν.Μαγνησία vid

Φωτιά σε πάρκο στην Ν.Μαγνησία

Φωτιά σε πάρκο στην Ν.Μαγνησία. Για το γεγονός αυτό ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος επικεφαλής της παράταξης!! ο Δήμος μας!! μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση.Το πάρκο στην Ν.Μαγνησία , όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς παρουσιάζει την σκληρότερη μορφή εγκατάλειψης.

Ίσως είναι ο μοναδικός χώρος στην ευρύτερη περιοχή, που θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας. βήματα προς τα πίσω έγιναν και το καθιέρωσαν στην συνείδηση μας ως νέο «γεφύρι της Άρτας».

Κάποιος έλεγε στην δική μου τη γενιά, που μεγάλωσε σε αυτό το πάρκο παίζοντας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και τρώγοντας σουβλάκια στο αναψυκτήριο της εποχής,
ότι θα είχε την σημερινή του μορφή, δεν θα τον πίστευε κανένας. κάποιος με ρωτούσε πως θα αξιοποιούσα, το πάρκο της Ν.Μαγνησίας σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας, η απάντηση είναι με ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).

Οι εικόνες που περιγράφουν

το πάρκο τα τελευταία χρόνια είναι οι κλειδωμένες πόρτες για μήνες μέχρι να παραδοθεί μια παιδική χαρά που δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες.

Στοιβαγμένα ξύλα στον χώρο της διαλυμένης πισίνας , πίσω από εσωτερική περίφραξη με κάγκελα, εκεί όπου μπορείς να βρεις ότι χειρότερο χωράει ο νους σου. Έλλειψη ασφάλειας και οποιονδήποτε παροχών, μιας και το παλιό αναψυκτήριο είναι ρημαγμένο και λεηλατημένο.

Τι πρόκειται να συμβεί επιτέλους με το κολυμβητήριο της Ν.Μαγνησίας;
Πότε θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι;
Ποιος είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός για το πάρκο;

Θα καταθέσω ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Δέλτα ,για το θέμα του πάρκου της Ν. Μαγνησίας, προσδοκώντας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας.

Υ.Γ. 1) Η φωτιά έπιασε στο κατεστραμμένο παλιό κτίριο των προσκόπων όπου υπάρχουν στοιβαγμένα ξύλα συνδυαστικά με χόρτα.
Υ.Γ. 2) Είμαστε τυχεροί που η φωτιά δεν εξαπλώθηκε γρήγορα και δεν υπήρχαν παιδάκια να παίζουν εκεί τριγύρω.
Υ.Γ. 3) Αύριο το πρωί πρέπει να αναλάβουν οι αρμόδιοι να γκρεμίσουν και να καθαρίσουν τον χώρο.

Είμαστε δίπλα τους να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο περνάει από το χέρι μας, όταν μας χρειαστούν.
Αν υπάρχει ψυχή και θέληση, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται.
Υ.Γ. 4) Τα κανάλια που υπάρχουν παράλληλα με τον δρόμο, δίπλα και απέναντι από το πάρκο της Μαγνησίας, καθιστούν τον δρόμο-καρμανιόλα, τον πιο επικίνδυνο της περιοχής και σπρώχνουν την Ν.Μαγνησία στο περιθώριο.

Ας δράσουμε όλοι μαζί!