Το νέο συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου με το ΦΕΚ 36/30-01-2019. Νέα Πρόεδρος του Φορέα θα είναι η κ. Αθηνά Παναγιώτου, Χημικός, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Πιο αναλυτικά, τα μέλη ορίζονται ως εξής:
1.Αθηνά Παναγιώτου, ΠΕ Χημικός, με εμπειρία σε περιβαλλοντικά θέματα, συνεργάτης του αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρώτρια την Αναστασία Χαντζαρίδου, ΠΕ Χημικό, υπάλληλο της ΔΙΠΕΧΩΣ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.
2.Ευθύμιος Φωτόπουλος, Δήμαρχος Δέλτα, ως εκπρόσωπος των εμπλεκόμενων Δήμων, με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Λαγδάρη, Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού.
3.Κωνσταντίνος Γιουτίκας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Παντελεήμονα Καζαντζίδη, Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
4.Πέτρος Σαμαράς, Χημικός-Μηχανικός, ως εκπρόσωπος της ακαδημαϊκής κοινότητας, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Κοκκινάκη, Βιολόγο, Αναπληρωτή καθηγητή ΑΠΘ.
5.Μαρία Μουστάκα, Βιολόγος, Καθηγήτρια ΑΠΘ, ως εκπρόσωπος της ακαδημαϊκής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Τζώρτζη, μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
6.Γιάννης Τσουγκράκης, Δασολόγος, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Ασλάνογλου.
7.Χρήστος Γκίνης, ως εκπρόσωπος των παραγωγικών φορέων της περιοχής, με αναπληρωτή τον Κλεόβουλο Θεοτόκη.
Καλή επιτυχία