Τι είπαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το νερό στα Μαλγάρα-Κυμίνα

Τι είπαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το νερό στα Μαλγάρα-Κυμίνα. Επειδή στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε με θέμα το πόσιμο νερό σε Μάλγαρα και Κύμινα που
θυμίζω θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε την Δευτέρα 25 Μαρτίου στην διαδικτυακή τηλεόραση
Xalastra tv στις 18:00μμ, δεν ακούγονται οι θέσεις των νέων παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την Δημαρχία του Δήμου Δέλτα !!Ο Δήμος μας!!με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο
και !!Επανεκκίνηση!!με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Ιωαννίδη, εμείς θέλοντας όπως πάντα να
κρατάμε ίσες αποστάσεις δημοσιεύουμε της δηλώσεις τους.

Οι απόψεις του Δήμαρχου Ευθ.Φωτόπουλου ακούγονται στην εκπομπή της Δευτέρας,όπως και
του Κου Γιώργου Γλώσση και Σπύρου Σταματάκη.

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος: Για εμάς είναι απαράδεκτο εν έτι 2019, μια περιοχή σε απόσταση μισής ώρας από τον αστικό ιστό να μην υδροδοτείται από το δίκτυο της ΕΥΑΘ. Οι κάτοικοι σε Μάλγαρα, Κύμινα και Βραχιά έχουν απόλυτο δίκιο να είναι απογοητευμένοι από τις ψεύτικες υποσχέσεις του παρελθόντος. Εμείς στην παράταξη «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ» διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους ότι θα ενώσουμε τη φωνή μας στο αυτονόητο αίτημά τους και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση των χρηματοδοτικών πόρων για τις απαραίτητες υποδομές.  Όχι μόνο μέχρι τις εκλογές, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Γιάννης Ιωαννίδης: Η παραταξη μας τάσσεται αλληλέγγυα στον αγώνα των δημοτών και κάτοικων της Δημοτικής Ενότητας Αξιού (Κυμίνων, Ν.Μαλγαρων, Βραχιάς), για την πρόσβαση στο πόσιμο νερό, το πιο βασικό και ζωτικό δικαίωμα του ανθρώπου σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή. 

Στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων-δημοτών μας και τις ενέργειες της Επιτροπής για το πόσιμο νερό, που για διετία, με αξιόλογη και καταλυτική συμμετοχική προσπάθεια, αναδεικνύει την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος ύδρευσης των Κοινοτήτων μας με πόσιμο νερό και την αντίστοιχη αδιαφορία των δημοτικών αρχών των τελευταίων ετών να λάβουν αποφάσεις και να επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα, της πρόσβασης μας στο πόσιμο νερό, όπως συμβαίνει με τους κατοίκους των άλλων δημοτικών ενοτήτων, στερώντας μας έτσι το πιο ζωτικό δημόσιο αγαθό. 

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

1. Τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για αποτελεσματική διεκδίκηση, της σύνδεσης της περιοχής μας με τον αγωγό της ΕΥΑΘ, με τον πιο πρόσφορο οικονομικά και τεχνικά τρόπο. 
2. Άμεση αξιοποίηση και λειτουργία των υφισταμένων υποδομών εξυγίανσης, με την τοποθέτηση υδρομετρητών, την ολοκλήρωση της ανανέωσης του υδρευτικού δικτύου, τη σωστή συντήρηση και καθαρισμό των υποδομών, με στόχο την απόδοση στους κατοίκους πόσιμου νερού στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα. 
3. Δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και δημοτών μας μέχρι την τελική τους ΔΙΚΑΙΩΣΗ.