Τις δομές του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Αλ. Διαμαντόπουλος

Ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος στο βοήθεια στο σπίτι

Με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του δήμου Δέλτα
συναντήθηκε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Διαμαντόπουλος επισκέφθηκε τις δομές Β.Σ.Σ. Αξιού, Β.Σ.Σ. Χαλάστρας-Ανατολικού, Β.Σ.Σ. Μαγνησίας-Διαβατών και Β.Σ.Σ. Σίνδου-Καλοχωρίου. Αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζόμενους, κατέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν κατά τόπους και δεσμεύτηκε για άμεση και αποτελεσματική επίλυσή τους.

Τις δομές του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” επισκέφθηκε

Οι επισκέψεις στις δομές του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” εντάσσονται στο πλαίσιο επαφών και συναντήσεων που πραγματοποιεί η διοίκηση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα
με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και ανταλλαγής απόψεων

με το προσωπικό.

“Επιδίωξή μας είναι να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ωφελούμενους των προγραμμάτων. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες με σκοπό κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Άλλωστε, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Προς αυτή την κατεύθυνση αναδιοργανώνουμε τις δομές ενισχύοντας εκείνες που σημειώνονται ελλείψεις και κενά και δημιουργούμε νέες, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου μας” δήλωσε με αφορμή την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

“Βοήθεια στο Σπίτι” επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Αλ. Διαμαντόπουλος

Και συμπλήρωσε: “Οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” τον τελευταίο χρόνο, με την εμφάνιση της πανδημίας έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξυπηρετήσουν άμεσα και κυρίως με ασφάλεια τους ωφελούμενους, τους ανθρώπους που έχουν έχουν καθημερινές ανάγκες τις οποίες λόγω κορονοϊού δεν μπορούν να ικανοποιήσουν. Αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας” κατέληξε ο κ. Διαμαντόπουλος.