Τα κατορθώματα του Καμπανιακού στην σαιζόν 2017-2018

Τα κατορθώματα του Καμπανιακού στην σαιζόν 2017-2018

Η χειρότερη αγωνιστική χρονιά για τον Καμπανιακό τελείωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Πάμε τώρα εμείς να αναδείξουμε την αγωνιστική παρουσία της ομάδος από την Χαλάστρα και να δούμε αναλυτικά τα κατορθώματά της.

Ο Καμπανιακός στην 5η χρονιά του στην Γ Εθνική συγκέντρωσε ύστερα από 28 αγώνες 16 βαθμούς και κατατάχθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο αναλυτικά.Στους 28 αγώνες έφτασε στην νίκη 4 φορές ενώ 4 φορές πήρε ισοπαλία, την ήττα γνώρισε 20 φορές και είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση όλων των ομάδων της Γ Εθνικής(μόνο μια ομάδα έχει περισσότερες ήττες το Βελούχι 22). Στα 14 παιχνίδια του πρώτου γύρου ο Καμπανιακός έχει να επιδείξει 1 νίκη (4-3 την ΑΠΕΛ εντός έδρας)και 2 ισοπαλίες και μάλιστα και οι δυο εκτός έδρας(1-1 με τον Αλμωπό Αριδαίασ και 0-0 με την Καρίτσα).

Στα 14 παιχνίδια του δευτέρου γύρου ο Καμπανιακός έχει να επιδείξει 3 νίκες (μια εκτός με την Νάουσα 1-2,και δυο εντός έδρας 3-1 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και 3-2 την Καρίτσα). Έχει επίσης και δυο ισοπαλίες,0-0 με τον Αλμωπό Αριδαίας εντός έδρας και 0-0 με τον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας εκτός έδρας.

Συνολικά έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δεχθεί 55 έχοντας μια από της χειρότερες άμυνες της Γ Εθνικής.

Όπως είναι φυσικό με αυτούς τους αριθμούς μόνο περήφανοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται ΟΛΟΙ που συμμετείχαν στην φετινή χρονιά(κόσμος,διοίκηση,ποδοσφαιριστές,προπονητές,και φυσικά
όλοι οι αυλοκόλακες. Επειδή όμως η ιστορία του συλλόγου είναι πολύ βαριά ελπίζουμε ότι θα υπάρξει συναίνεση και κάποιοι θα ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με τον σύλλογο που ιδικά τα δυο τελευταία χρόνια ταλανίζεται από σοβαρά και άλυτα προβλήματα .Καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΜ.

Εμείς σαν kampanianews θα στηρίξουμε κάθε υγιή προσπάθεια ανασυγκρότησης του μεγαλείου που ονομάζεται ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ.