Στη Σίνδο το 13ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Στη Σίνδο το 13ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο ΠΑΣ Εχέδωρο και το Δήμο Δέλτα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στις 08.30. Την ίδια ώρα αρχίζουν τα παιχνίδια την Κυριακή και γύρω στις 15.30 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί των 7 κατηγοριών.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να φιλοξενούμε για μία ακόμη χρονιά ένα σπουδαίο τουρνουά μαζικού αθλητισμού, κορυφαίο του είδους σε πανελλαδικό επίπεδο. Εμείς ως Δήμος στηρίζουμε υγιείς προσπάθειες που έχουν να κάνουν με τη νεολαία μας, είτε στον πολιτισμό είτε στον αθλητισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, τα νέα παιδιά λαμβάνουν θετικά μηνύματα και μαθαίνουν να ενεργούν με βάση αρχές και κανόνες, στοιχεία απαραίτητα για μια υγιή κοινωνία» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.
Φέτος, οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 179 και προέρχονται από 40 σωματεία, από όλη την Ελλάδα.
Το ανοιχτό πρωτάθλημα «Ιωάννης Κόκκινος» διεξάγεται με τις κλασικές ηλικιακές κατηγορίες μίνι παμπαίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων, παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων.
Τα ωράρια, οι κληρώσεις της πρώτης φάσης κι άλλες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα των όπεν της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://www.ttscore.io/event/257).
Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr

About kampanianews

admin kampanianews

View all posts by kampanianews

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν