Στην Χαλάστρα το Super Cup της ΕΠΣΜ

Ο Καμπανιακός πήρε το super Cup

Στην Χαλάστρα το Super Cup της ΕΠΣΜ αφού στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Ομόνοιας Σίνδου ο Καμπανιακός επικράτησε του Ιωνικού Διαβατών με σκορ 4-0.

Το παρών στο παιχνίδι έδωσαν ο Βουλευτής Κος Καράογλου,ο Δήμαρχος Δέλτα Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Κος Σταματάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ΔΔ Κος Δουσδαμπάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ΔΔ Κος Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Χαλάστρας Κος Χαντές, ο πρώην Δήμαρχος Κος Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ Κος Δημητριάδης, πολλοί προπονητές και αρκετοί φίλαθλοι.

Ανώτερος ο Καμπανιακός σ ολόκληρο το παιχνίδι κέρδισε εύκολα με γκολ που πέτυχαν ο Χ΄΄ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ στο 11΄(υπέροχο γκολ) ο Ξανθόπουλος στο 25΄,ο Προσκυνητόπουλος 65΄(καταπληκτικό γκολ), για να κλείσει το σκορ ο Ιγνατίδης με πλασέ στην άδεια εστία μετά από ασσιστ του Νικηφορίδη.

Καμπανιακός: Γιακουμής, Μπουτσίκος, Λαγόντζος, Ρακαβίνας, Μαγκούτης, Ξανθόπουλος, Καραμπατάκης, Ιγνατίδης, Προσκυνητόπουλος, Τάνγκου

Ιωνικός : Τσοτουλίδης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Τζιοβανάκης, Λιόντας, Κοπάτσι, Κατσαμακίδης, Χατζηωαντωνίου, Κεχαγιάς, Μούρια, Κολέτσι

Καλύτερες στιγμές και τα γκολ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook