Στην Χαλάστρα σταμάτησε το σερί του Ηρακλή Αμπελοκήπων(vid)

Σπουδαία νίκη για τον Καμπανιακό που σταμάτησε το σερί των 11 αγώνων του Ηρακλή Αμπελοκήπω χωρίς ήττα, αφού τον κέρδισε με σκορ 2-1.Σ ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, πολύ κρύο δυνατός άνεμος, και βαρύς αγωνιστικός χώρος ο Καμπανιακός παρ ότι βρέθηκε μόλις στο 2′ λεπτό πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Κόρνερ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Κατσαρό, λάθος εκτίμηση του Μπόικου και ο Γιαξής με κεφαλιά πετυχαίνει το γκολ για τον Ηρακλή.

Έχοντας την βοήθεια του αέρα

οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 10′ όταν ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά αστόχησε από καλή θέση. Σε ελεύθερο του Παπαθανασίου στο 14΄λίγο
έλειψε να πετύχει γκολ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αλλά έστω και δύσκολα απέκρουσε ο Μπόικος.

Με τον Χριστοδουλίδη να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης(πολύ ωραίο γκολ) στο 42΄οι δυο ομάδες πήγαν στ αποδυτήρια με το 1-1.Στο δεύτερο το σκηνικό άλλαξε με τον Καμπανιακό να παίζει πιο ψηλά
και έχοντας την βοήθεια του αέρα πίεσε τους φιλοξενούμενους και τελικά κατάφερε να πετύχει το γκολ
της νίκης με τον Χατζηβασιλειάδη στο 75΄.Με πολλά λάθη το διαιτητικό τρίο εκνεύρισε ποδοσφαιριστές
και προπονητές, μάλιστα είχαμε και την αποβολή και των δυο προπονητών

Καμπανιακός:Μπόικος,Παπάζογλου,Αλμπάνης,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ,Σιτσιάνης,Βασαίτης,Χατζηβασιλειάδης,Σαββαίδης,ΠΟΤΣΙ,Κουντουράς,Ξανθόπουλος.

Έπαιξαν Ιορδανίδης,Χατζηπαναγής,Χατζηαποστόλου,Παπάζης.

ΗρακλήςΑμπελοκήπων:Παπαθανασίου,Φουρκιώτης,Παπαιωάννου,Παναγιωτίδης,Γκιντίδης,ΓΙΑΞΗΣ,Σπάσης,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,Τσέκος,ΚΑΤΣΑΡΟΣ,Γκιάλης.Επαιξαν Μετάι,Τσεκερίδης,Ιορδανίδης.

Αποκλειστικό video του kampanianews