Πρώτος στην Ελεγκτική Επιτροπή της Ε.Δ.Ε.Υ.Α Σπύρος Σταματάκης

Σπύρος Σταματάκης

H 30η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που εκπροσωπεί 120 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην Λάρισα. Συγκεκριμένα η γενική συνέλευση έλαβε χώρα στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας,  με την οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση-πρόσκληση του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, Αντιπροέδρου της Ένωσης.

Στη Γ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. η οποία φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή της το 1989 από το Δήμαρχο Λαρισαίων τον αείμνηστο Αριστείδη Λαμπρούλη, ήταν εκλογοαπολογιστική, αφού εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την νέα Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης για την επόμενη τετραετία. Στη Γ.Σ. πήραν μέρος 300 περίπου εκπρόσωποι από τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας (Δήμαρχοι και Πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και μέλη των Δ.Σ. των Δ.Ε.Υ.Α. και στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες των επιχειρήσεων).

Τον Δήμο Δέλτα εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Γλώσσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης και ο ΓΓ του Δήμου Δημήτρης Τερζίδης. Ο Σπύρος Σταματάκης ήταν υποψήφιος για την ελεγκτική επιτροπή της Ένωσης και εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1.Σταματάκης Σπυρίδων, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα             33

2.Καλογερόπουλος Δημήτριος, Δήμαρχος Αιγιαλείας                  31

3.Παπανικήτας Ανδρέας, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πάτρας                      30