Προεκλογικά μαχαιρώματα στον Δήμο Δέλτα

Προεκλογικά μαχαιρώματα στον Δήμο Δέλτα και ακόμη δεν άρχισε καλά καλά η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων. Με δελτίο τύπου η παράταξη !!Ομάδα δημιουργίας και αναγέννησης του Δήμου Δέλτα!!με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κο Αντώνη Αντωνιάδη εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Επειδή παρατηρήθηκαν φαινόμενα απειλών, εκβιασμών υποψηφίων του συνδυασμού μας και όχι μόνον και λόγο του ότι ακολουθεί μια μακρά προεκλογική περίοδος, με την παρούσα θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής: εκινήσαμε μία προσπάθεια με μπροστάρη τον Αντώνη Αντωνιάδη, δημιουργήσαμε μία ομάδα που συνεχώς εμπλουτίζετε με νέους, αλλά και έμπειρους, άφθαρτους, με ήθος και γνώσεις, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, από όλες τις κοινωνικές ομάδες και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με μοναδικό γνώμονα την διαφάνεια και την εντιμότητα και στόχο την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Δέλτα.

Απαντάμε λοιπόν στις πρακτικές που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω και στους εμπνευστές τους, ΒΑΡΩΝΟΥΣ του τόπου μας :Το μόνο που καταφέρνετε με αυτή την συμπεριφορά σας είναι να δικαιώνεται την απόφασή μας να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο. Όσο για τα απαξιωτικά λόγια περί έλλειψης επιπέδου πολύ απλά σας προτρέπουμε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε για τον ίδιο λόγο και να κυλήσουν όλα ομαλά με οδηγό τον πολιτικό πολιτισμό που αξίζει σε τούτον εδώ τον τόπο.

Μετά τιμής
ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ