Ποδόσφαιρο στην Χαλάστρα-Φανταστείτε λέει

Καμπανιακός

Καλοκαίρι και το μυαλό των περισσοτέρων που αλλού από κάποια παραλία η έστω σ ένα ονειρεμένο
μέρος όπως ο καθένας μας επιθυμεί. Κάθε χρόνο όμως τέτοια εποχή κάποιοι λίγοι συντοπίτες μας ασχολούνται με το !!μεγάλο!! αθλητικό σωματείο που ονομάζεται Καμπανιακός.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια,κάθε χρόνος που περνάει όλο και πιο δύσκολο για τους λίγους (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού)ποδοσφαιρικούς παράγοντες αυτού του τόπου,δυστυχώς αυτή είναι η μοναδική αλήθεια που κρύβονται πίσω της όλοι αυτοί οι σωτήρες που έφτασαν το σωματείο σ αυτή την κατάσταση.

Μη τυχόν και κάποιος πει κακή κουβέντα,μη τυχόν και σχολιάσει αρνητικά την ομαδάρα,μια ομαδάρα που έχει 14 εγγεγραμμένα μέλη στο βιβλίο μελών,μια ομαδάρα που εχει να βγάλει ποδοσφαιριστή δεκαετίες,μια ομαδάρα που έχει της χειρότερες αθλητικές εγκαταστάσεις αφού ακόμη χρησιμοποιούνται πρωτόγονες μέθοδοι ακόμη και για το πότισμα του γκαζόν(δηλ ποιο γκαζόν αγριάδα είναι).

Αλλά σιωπή,άκρα σιωπή απ όλους τους υποκριτές που θα έχουν τους λόγους τους να διατηρούν αυτή
την κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια.

Αλλά μην μιλάς,μην λες αλήθειες που πονάνε,θα σε βάλουν στο στόμα τους και αλίμονό σου.

Λέγαμε-φωνάζαμε-διαμαρτυρόμασταν !!Κάντε κάτι οι Ελπίδες διαλύονται!!τίποτα,απολύτως τίποτα,
και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά(μπορεί να ήταν στον σχεδιασμό τους).

Φανταστείτε

να υπήρχαν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά και ανιδιοτελώς αυτήν την ομαδάρα.

Να δημιουργούσαν όλες εκείνες της συνθήκες που τα παιδιά της Χαλάστρας θα ήταν σε θέση να απολαύσουν με σωστούς πτυχιούχους προπονητές-παιδαγωγούς-γυμναστές σε κατάλληλους αθλητικούς χώρους,τόσο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς συνοδούς.

Φανταστείτε

λέει οι γονείς των παιδιών που είναι στις ακαδημίες να γινόταν ενεργοί και να απαιτούσαν πράγματα από τους παράγοντες.(γονείς μεγάλο κεφάλαιο,θέλει να γράφουμε μέρες)ίσως ασχοληθούμε κάποτε και πάλι.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάποιος θα πρέπει να τους ενημερώσει ότι αν δεν είναι ενεργό μέλος της ομαδάρας δεν μπορεί το παιδί του να είναι στην ακαδημία(για πολύ αυταρχικό μου ακούγεται χα χα χα χα).

Φανταστείτε

τα χιλιάδες eyro που σπαταλώνται κάθε χρόνο για μεταγραφές το 20% να δινόταν για της υποδομές(γραφεία,γήπεδα,προβολείς,υπαλλήλους,σχέσεις).

Φανταστείτε

την ομαδάρα να συμμετέχει σε κοινωνικά ζητήματα,να δημιουργεί δράσεις αθλητικές και πολιτιστικές,συναυλίες,αιμοδοσία,τουρνουά,και πολλά άλλα.

σσσσσσσσσ μην μιλάτε θα σε δείχνουν με το δάχτυλο.

Κρίμα πολύ κρίμα,κρίμα ακόμη και για κάποια νέα παιδιά που δοκίμασαν να ασχοληθούν με την ομαδάρα και απλά έφυγαν από το γήπεδο όπως έφυγαν τόσοι και τόσοι που έβαλαν χρήματα στην ομαδάρα και τώρα δεν περνούν ούτε έξω από το γήπεδο. .

Αλήθεια πόσες ώρες θα μπορούσα να γράφω για την ομαδάρα,
Αλήθεια πότε επιτέλους κάποιοι θα σχεδιάσουν-προγραμματίσουν το αύριο της ομαδάρας?
Αλήθεια πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να είμαστε μεμψίμοιροι σ αυτό τον τόπο?
Πότε επιτέλους θα δούμε ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο να ασχοληθούν με την ομαδάρα?
Πότε επιτέλους θα δούμε φιλάθλους στο γήπεδο?

Απάντηση δεν υπάρχει φίλοι μου,σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλες πολιτείες η ύπαρξή μας θα αξιοποιούνταν στο μέγιστο(για να ευλογήσουμε και τα γένια μας)αντί αυτού μας απαγόρευσαν την είσοδό μας στο γήπεδο,κλείδωσαν το δημοσιογραφικό θεωρείο που εμείς πληρώσαμε,και πολλά πολλά άλλα που δεν είναι η στιγμή να αναφέρουμε(σε καμιά περίπτωση δεν λειτουργούμε εκδικητικά) εξάλλου η ομαδάρα ήταν και είναι η έμπνευσή μας.

Αυτά τα ολίγα,καλό καλοκαίρι σε όλους.

Χάρης Ματσκάς
admin kampanianews.gr