Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου γ’ Εθνικής

Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου γ’ Εθνικής. Πέντε αγωνιστικές υπολείπονται για το φινάλε του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής και την Κυριακή 17/03/2019 θα πραγματοποιηθεί η 22η αγωνιστική με ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Ας δούμε αναλυτικά τους διαιτητές των αγώνων που σημειωτέο όλοι οι αγώνες όλων των ομίλων θα ξεκινούν από αυτή την αγωνιστική την ίδια ώρα.
Ολυμπιακός Κυμίνων-Μακεδονικός  διαιτητής Κων/νος Αναστασόπουλος(Χαλκιδικής)με βοηθούς Ηλίας Κώστογλου -Σαραφιανός Τσιρώνας(Χαλκιδικής).
Εδεσσαϊκός-ΠΑΟ Κουφαλίων διαιτητής Βασίλειος Πολυχρονίου με βοηθούς Χρήστος Σιδερίδης και Κων/νος Τριανταφυλλίδης(Καστοριάς)
Αγροτικός Αστέρας-ΑΣ Γιαννιτσά διαιτητής Στλεφανος Δημητριάδης με βοηθούς Αθαν.Μαλανδρή ακι Σταύρο Χρυσαίδη(Χαλκιδικής).
Μελιτέας Μελίτης-Νίκη Αγκαθιάς διαιτητής Σταύρος Τσιμεντερίδης με βοηθούς Θεόδωρο Τζιουβαρά και Αλέξανδρο Μπαλιάκα(Κοζάνης).
Βέροια-Ερμής Αμυνταίου με διαιτητή Αγησίλαο Μπουμαρσόπουλο και βοηθούς Κων/νος Σταίκο και Γεώργιο Πατέτσο (Λάρισας).
Αρης  Παλαιοχωρίου-ΠΟ Τρίγλιας με διαιτητή Φώτη Πολυχρόνη(Πιερίας) και βοηθούς Θεόδωρο Αιναλή -Νίκο Τοροσιάδη(Μακεδονίας).
ΑΠΕ Λαγκαδά-Αλμωπός Αριδαίας με διαιτητή Γιώργος Ασλανίδη και βοηθούς Θωμά Καλορογιαννίδη και Γιώργο Κουτσικανίδη(Πιερίας).
Όλα τα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης 15:00μμ.