Νίκη Αγκαθιάς:Δεν μπορεί με τους μικρούς

Άλλους δυο χαμένους βαθμούς πέταξε στο καλάθι των αχρήστων η Νίκη Αγκαθιάς ύστερα από το
ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα με τον ουραγό της βαθμολογίας Μελιτέα Μελίτης. Σε μέτριο παιχνίδι που
έχει μόνο να επιδείξει το τελευταίο δεκάλεπτο ενδιαφέρον όταν οι γηπεδούχοι 80′ άνοιξαν το σκορ
με τον Ρωμαίο και να έχουμε την άμεση απάντηση της Νίκης με γκολ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι
με τον Ζαρογιάννη στο 83′.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον αφού μπροστά στην απώλεια βαθμών οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 84′ είχαν σουτ στο δοκάρι.

Στο 93′ η Νίκη Αγκαθιάς κερδίζει δεύτερο πέναλτι με τον Ζαρογιάννη να μην μπορεί αυτή την φορά να νικήσει τον Μπερμπερίδη γκολκίπερ του Μελιτέα ο οποίος απέκρουσε και αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης δήλωσε:

“Είχα πει μετά το παιχνίδι με τη Βέροια ότι με 5 νίκες στα υπολειπόμενα 5 παιχνίδια θα βγούμε δεύτεροι και δικαιώθηκα! Σήμερα γυρίστηκε… ταινία στο γήπεδο του χωρίου που παίζαμε, ήταν ένα μάθημα ζωής που δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Θέλω να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μου που ήταν παλικάρια”.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Μωυσιάδης (78’ Κυριακόπουλος), Κεσίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης, Τσώτσος (74’ Γεωργόπουλος), Μπατμάς (85’ Παπασωτηρίου), Ντώνος (90’ Τσίτσης), Λεζάκης, Ρωμαίος.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κασαπίδης, Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Τσακαλής (59’ Κίτσας), Πέτκος (46’ Λιόλιος), Σούκιας, Μούδιος (69’ Ρογγότης), Χατζόπουλος, Ζαρογιάννης, Γκελοσάνι.