Καρδιά μου μόνη με τους δικούς μας Γρηγόρη Τσιάνη και Γιώργο Μπαγιώκη vid

Γρηγόρης Τσιάνης Γιώργος Μπαγιώκης καρδιά μου μόνη

Ο Γρηγόρης Τσίανης συναντάει τον Γιώργο Μπαγιώκη και μέσα από αυτή την μελωδική συντροφιά
μας παρουσιάζουν το τραγούδι “Καρδία μου Μόνη”. Mια σύνθεση που έρχεται να “ξορκίσει” με τον
πιο γλυκό τρόπο το συναισθηματικό κενό αυτής της δυστοπικής εποχής.

Ανακαλύπτοντας τον μελωδικό κόσμο του “Καρδία μου Μόνη” αυτό που θα συναντήσουμε είναι
διάφορα μουσικά φάσματα που φλερτάρουν μεταξύ τους, με πιο ευδιάκριτα την έντεχνη με την δημοτική
και ροκ μουσική. Πέρα όμως από κάθε κατηγοριοποιήσει οι μελωδίες του έρχονται για να μας ζεστάνουν την ψύχη, δίνοντας μας την ελπίδα ότι μέσα από τα αληθινά συναισθήματα το καλό θα συνεχίσει να ταξιδεύει τον κόσμο!

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού “Καρδία μου Μόνη” υπογράφουν οι, Αγοραστός Παπατσάνης και Θεμιστοκλής Κυριακόπουλος, όπου στόλισαν με μοναδικές εικόνες τις μελωδίες του, μέσα από μια εξαιρετική περιήγηση στο φυσικό τοπίο και την ζωή του Δέλτα Αξιού! Το single “Καρδία μου Μόνη”
αποτελεί προπομπό από τo επερχόμενο album του Γρηγόρη Τσίανη, με γενικό τίτλο “Δίδυμοι Δρόμοι”.

Λίγα Λόγια για τους δημιουργούς:

  • Ο Γιώργος Μπαγιώκης
  • είναι μια θρυλική μορφή του θεάτρου και του δημοτικού τραγουδιού.
    Γεννήθηκε το 1946 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη και συνεργάστηκε με διάφορους θιάσους και ομάδες ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό
    του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
  • Παράλληλα, ασχολήθηκε με το τραγούδι, συμμετέχοντας σε συναυλίες πολλών καλλιτεχνών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Νίκο Ξυλούρη, Σταύρο Ξαρχάκο, Χρήστο Λεοντή, Τάνια Τσανακλίδου, Γιώργο Νταλάρα, Πασχάλη Τερζή και πολλούς άλλους.
  • Ο Γρηγόρης Τσίανης
  • γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και σπούδασε θεωρία αρμονίας και αντίστιξη. Τον γνωρίσαμε ως την ηγετική μορφή και τραγουδιστή του γνωστού ελληνικού ροκ συγκροτήματος Καπνός! Ως τραγουδοποιός του αρέσει να πειραματίζεται με πολλά μουσικά είδη.
  • όπως ροκ, έντεχνο και λαϊκό. Έχει πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα με την μπάντα του, αλλά και σόλο unplugged set.