Καιρός για αποφάσεις:Τι ποδόσφαιρο θέλουμε

Αρχίζουν η μια μετά την άλλη οι ομάδες το στάδιο της προετοιμασίας σύμφωνα με της δυνάμεις της η κάθε μία. Στο ερώτημα τι ποδόσφαιρο θέλουμε,κάθε χρόνο τέτοια εποχή βλέποντας όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στους συλλόγους, ανοίγουμε την καινούργια σαιζόν με κάποιες από της θέσεις μας.

Κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο(δηλαδή τι ερασιτεχνικό?)

Όταν δαπανώνται χιλιάδες euro σε 34χρονος,35χρονους και 36χρονους ποδοσφαιριστές που δεν λένε να αφήσουν την θέση τους στους νεότερους.

Αλλά αφού βρίσκουν καλά κάνουν, εξάλλου της περισσότερες φορές τα χρήματα αυτά βγαίνουν από άσχετους φιγουρατζήδες παράγοντες που μετά εξαφανίζονται έχοντας όμως κάνει απίστευτο κακό στους συλλόγους. Το ίδιο παρατηρούμε και την φετινή σαιζόν στους ερασιτεχνικούς συλλόγους(δηλαδή ποιους ερασιτεχνικούς, αφού το χρήμα ρέει)

Τρομάξανε να σχηματίσουν διοικήσεις οι περισσότερες ομάδες, αλλά και πάλι κανείς δεν αλλάζει ρότα, πάλι τα ίδια και τα ίδια. Κάθε χρόνο και χειρότερα, πιστεύω μας είναι ότι η ζημιά που γίνετε είναι ανεπανόρθωτη, σύντομα όλοι αυτοί που σκέφτονται και πράττουν με νοοτροπία δεκαετίας 80΄θα οδηγήσουν ιστορικούς συλλόγους σε αδιέξοδο.

Υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις από συλλόγους που ζουν στο σήμερα,σχεδιάζουν,προγραμματίζουν καλλιεργούν υποδομές και είναι θέμα χρόνου να ανταμειφθούν.

Κατά τα άλλα ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους και επιτυχία στους στόχους σας.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020.