Θρηνεί η Σίνδος για τον χαμό 39χρονου

Πένθος στην Σίνδι για τον χαμό 39χρονου

Μόλις στα 39 χρόνια ο Πασχάλης Γλώσσης έφυγε από την ζωή χτυπημένος από τον κορονοιό.
Αγαπητός σε όλους ιδιαίτερα στα παιδιά. Ο Πασχάλης Γλώσσης ήταν υποψήφιος διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Τελευταία εργαζόταν ως υπάλληλος καθαριότητας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο Πασχάλης αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του στο κήρυγμα του λόγου του Θεού. Ήταν δάσκαλος του κατηχητικού σχολείου. Είχε τον τρόπο του να μιλά στις καρδιές των παιδιών. Τους μιλούσε πάντα για την πίστη στο Χριστό και την αγάπη στην Πατρίδα.
Διεθνής διαιτητής στην επιτραπέζια αντισφαίριση, δείτε την ανακοίνωση της ομοσπονδίας του.

Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

Ο αδόκητος χαμός ενός νέου ανθρώπου μαύρισε τη σημερινή μέρα στον χώρο της ελληνικής
επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο Πασχάλης Γλώσσης, διεθνής διαιτητής από τη Σίνδο της
Θεσσαλονίκης, έχασε τη ζωή του μόλις στα 39 του χρόνια νικημένος από τον κορωνοϊό…

Γιατί αυτός ο …διάολος δεν κάνει διακρίσεις στα θύματά του, γιατί ο άτιμος ο χάρος βγαίνει παγανιά οπουδήποτε, χωρίς ντροπές… Ο Πασχάλης Γλώσσης απεβίωσε μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο
με επιβαρυντικό για την υγεία του το γεγονός ότι είχε και υποκείμενο νόσημα (σακχαρώδη διαβήτη).

Έγινε διαιτητής το 2015 και μέχρι την αναστολή των αγώνων ήταν σταθερά στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας. Τα τελευταία χρόνια πήρε και το χρίσμα του διεθνή διαιτητή, ενώ η αγάπη του για το άθλημα περιλάμβανε και τη δική του αγωνιστική ενασχόληση με την κοινότητα των βετεράνων.

Να σημειωθεί επίσης, ότι διαιτήτρια έγινε και η σύζυγός του Χριστίνα Μισιάκα. Ο κόσμος του αθλήματος είχε να λέει για την καλοσύνη και την ευγένεια του Πασχάλη, ο οποίος εκτελούσε άψογα το έργο του και κέρδιζε τους πάντες με το χαμόγελό του.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και τους εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στο πολύ σκληρό χτύπημα, που τους επιφύλαξε η μοίρα.

About kampanianews

admin kampanianews

View all posts by kampanianews

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν