Επίσκεψη της Φώφη Γεννηματά στον Δήμο Δέλτα

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το Δημαρχείου του
Δήμου Δέλτα έχοντας μια ουσιαστική συζήτηση με τον Δήμαρχο Δέλτα Κο Γιάννη Ιωαννίδη παρουσία αρκετών Δημοτικών συμβούλων.

Στην συνέχεια Δήμαρχος,Δημοτικοί Σύμβουλοι,ο Βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης,ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Καλοχωριτών Κος Δελίτσκος επισκέφθηκαν την Λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου.

Ένας τόπος που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και φυσικά να αναπτυχθεί ώστε να αποτελέσει σήμα κατατεθέν για τον Δήμο μας.

Σε δηλώσεις της η Κα Γεννηματά τόνισε για την περιοχή.

H κλιματική αλλαγή είναι εδώ και απαιτεί μέτρα και δράση τώρα.

Η περιβαλλοντική επιβάρυνση στην περιοχή δημιουργεί πολύ σοβαρούς κινδύνους. Το φαινόμενο της καθίζησης είναι ορατό, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης χωρίς σωστή διαχείριση του Θερμαϊκού.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει να παρέμβει άμεσα με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να προλάβουμε να μην υπάρξει καταστροφή στην περιοχή. Η κλιματική αλλαγή και η κρίση δεν είναι πια μια θεωρητική συζήτηση, είναι εδώ και απαιτεί μέτρα και δράση τώρα.

Χρειάζονται αποφάσεις και αλλαγές. Αλλαγές που θα αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων αλλά και αλλαγή στην δική μας καθημερινότητα.

Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες για να ενημερώσουμε, να αισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε την κοινωνία των πολιτών.