Εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Κυμίνων από τον Μακεδονικό 1-3(vid)

Σ ένα μέτριο παιχνίδι στα Κύμινα πιο ουσιαστικός ο Μακεδονικός πήρε την νίκη με σκορ 1-3.Και μαθηματικά πλέον ο Ολυμπιακός από την νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα καθώς η διαφορά των 12 βαθμών από τα Γιαννιτσά δεν μπορεί να καλυφθεί.

Με δυο βασικές απουσίες παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι(Αυγέρος-Ρακαβίνας)είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους αλλά τα αμυντικά λάθη τους στοίχισαν για κάτι θετικό.
Από την άλλη ο Μακεδονικός  χτύπησε σε αντεπιθέσεις και εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη των γηπεδούχων στην άμυνα.

Στο 15′ ο Καρλόπουλος κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα και έγινε το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος και στο 50΄(μπήκε πριν μερικά δευτερόλεπτα)ο Χατζηκωνσταντίνου ανατρέπει τον Γανωτάκη και εχουμε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
Εκτελεί εύστοχα ο Καράμπελας κάνοντας το 1-1 στο 50′.

Απρόσεχτη πάσα από τον γκολκίπερ Ιορδανίδη στον Μαραντίδη ο οποίος προσπάθησε να βρει συμπαίκτη του με τακουνάκι ο Καρλόπουλος κερδίζει την μπάλα και από μακριά πλασάρει την άδεια εστία και γράφει το 1-2  στο 54΄.
Από εκτέλεση κόρνερ ο Δήμου ανενόχλητος μισό μέτρο από την γραμμή τέρματος διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Ολυμπιακός Κυμίνων:Ιορδανίδης,Νεσερσιάν,Πολιανίδης,Τσακίρης,Μεσιάρης,Κλαπής,Τσελεπής,Βαταμίδης,Alex Gouri,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ,Αμανατίδης.
Έπαιξαν Μαραντίδης,Γανωτάκης,Τρικαλινός.
Μακεδονικός:Γουμάγιας,Χατζηκωνσταντίνου,Λεονόγλου,Τσιαμπάζης,Δήμου,Λαβίδας,Ζαφειρίδης,ΜΠΑΡΤΟΥΣΙ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ,Τσουκάνης,ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Έπαιξαν Τριανταφυλλίδης,Κοβάτσης,Νικολαίδης,
Αποκλειστικό video και ρεπορτάζ του kampaniasports.gr