Εκλογές στον Σύλλογο Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτισμού & Παράδοσης Κυμίνων σύμφωνα με το Άρθρο 19 του καταστατικού του, συγκαλεί τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα έναρξης 11:00 το πρωί στον όροφο του Δημοτικού Καταστήματος Κυμίνων. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα έναρξης.

α θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι:

1. Εκλογή προεδρείου (Πρόεδρος – Γραμματέας) Γενικής Συνέλευσης.
2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Ανάγνωση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση έτους 2018.
4. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. 

Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα όταν παρίστανται ή αντιπροσωπεύονται τα μισά και πλέον από τα τακτικά μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα. – Ταμειακά τακτοποιημένα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους.
 Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση συνεδριάζει έγκυρα άσχετα από τον αριθμό των παρευρισκόμενων μελών. – Υποψηφιότητες για το Δ/Σ και την Ε/Ε θα υποβάλλονται από τις 14 Φεβρουαρίου 2019, στα γραφεία του συλλόγου, μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας. – Δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα.
Οι κάλπες θα ανοίξουν αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και θα μείνουν ανοιχτές ως τις 18:00 το απόγευμα.