Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός 1 – 3

Αγιονέρι-Καμπανιακός 1-3
 

Έπαιξε τόσο ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς τις νίκης ο Καμπανιακός.Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα τις Δ΄ Εθνικής σε ένα ηλιόλουστο Αγιονέρι οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά το άγχος τις πρεμιέρας ήταν αυτό που δυσκόλευε τις κινήσεις τους.


Στο 29΄ο Παπαγαθονίκου μπάσιμο από δεξιά σουτάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας του Εθνικό κερδίζει το ριμπάουντ ο ΡΑΓΚΑΒΙΝΑΣ και αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό σουτ κάνει το
0 – 1.

Στο 38΄ ο Καμπανιακός κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελεί ο ΤΣΑΛΩΝΗΣ και με αριστοτεχνικό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2.

Στο 42′ η τοπική ομάδα κερδίζει πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι παίχτες του Καμπανιακού, εκτελεί
ο ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ και κάνει το 1 – 2.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσαλώνης από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να πετύχει τέρμα.

Ο Εθνικός εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία αλλά ο Καμπανιακός στην αντεπίθεση είναι αυτός που δημιουργεί άλλη μια κλασική ευκαιρία όταν από κοντά εντυπωσιακό σουτ του Τσαλώνη αποκρούει ο τερματοφύλακας δύσκολα.


Εκπληκτικό σουτ του Σκορδα αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Εθνικού΄.
Το 1 – 3 έγινε με τον ΥΨΙΛΟ όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 1 – 3.
ΣΧΟΛΙΟ Kampanianews: Άψογη η φιλοξενία των γηπεδούχων.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Τσιλβίτης, Ζορμπάς (61′ Χαραλαμπίδης), Αποστολάς, Δαλκίδης, Χαριζάνης, Γεωργιάδης (83′ Βιλανάκης), Μακρής (67′ Χαιρόπουλος), Αποστόλου, Βερνής, Χασάνογλου, Μήτσικας.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Κελπέκης, Δουρμούσης, Γερόπουλος (46′ Υψηλός), Σιούνης, Μεσιάρης, Ελευθεριάδης, Παπαγαθονίκου, Αβραμόπουλος, Ραγκαβίνας (82′ Σκόρδας), Τσαλώνης, Θαμνίδης (61′ Γαβανάς).

Απολαύστε τα γκολ του παιχνιδιού