ΑΣ.Γιαννιτσά:Με το βλέμμα στο μέλλον

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την ομάδα του Μέλλοντος στον ΑΣ Γιαννιτσά ενισχύοντας τον σύλλογο με ταλέντο. Άλλες 4 μεταγραφές ο ΑΣ Γιαννιτσά αυτό το Σαββατοκύρικο φανερώνοντας την διάθεση της διοίκησης για την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου.

Ο Δημήτρης Δοξάκης γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1998 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1:82 και αγωνίζεται ως μέσος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Μπέμπηδων Θεσσαλονίκης όπου ξεχώρισε και μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ 20’ μετέπειτα μεταγράφηκε στον Ηρακλή στην Β’ εθνική, ακολούθησε ο Κιλκισιακός όπου έμεινε μισή σεζόν , μια που πήρε μεταγραφή πέρσι τον Ιανουάριο στο Αίγιο και στην football league όπου μέτρησε 7 συμμετοχές ενώ και φέτος έμεινε στον Aίγιο όπου ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια στην Γ’ εθνική.
Ήδη ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα.

Ακόμα 3 παίκτες, ανακοίνωσε, η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά,

που απόκτησε, από την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών, τους Συμεωνίδη Συμεών μέσο, γεννημένος στις 6-2-2002, Τοψή Γεώργιο Τερματοφύλακα γεννημένος 16-3-2004και Παπαδόπουλος Χρήστος επιθετικός γεννημένος 13-6-2002 και οι 3 παίκτες ξεχωρίζανε με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών και για το σκοπό αυτό,

ο Α.Σ. Γιαννιτσά τους απόκτησε με σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά της πόλης να δείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του Α.Σ. Γιαννιτσά με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών ξεκίνησε πριν λίγους μήνες δηλαδή λίγο μετά την σύσταση της ομάδος ,ήταν μια κίνηση που ήθελε ο φίλαθλος κόσμος της Πόλης, μια που η Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών με πάνω από 200 παιδιά πέρα από το γεγονός ότι είναι μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης όπου συμμετέχει, η συγκεκριμένη ακαδημία δουλεύει επαγγελματικά δίνοντας γερές βάσεις σε νεαρούς φιλόδοξους παίκτες.

Μην ξεχνάμε ότι έχει πάνω από 15 παίκτες σε ομάδες Α. Και Β’ εθνικής και από την συγκεκριμένη ακαδημία ξεκίνησε και ο Πέλκας του ΠΑΟΚ.