Αριστοξένειο Ωδείο: Surprise Art Opening

Αριστοξένειο ωδεία εκπλήξεις στο νέο ξεκίνημα

Το Αριστοξένειο Ωδείο, αναγνωρισμένο από το κράτος με όλες τις σχολές και τα τμήματα που ενδιαφέρουν τον σύγχρονο σπουδαστή, εδρεύει στη Χαλάστρα από το 1989 και αποτελεί πηγή καλλιτεχνικής δημιουργίας και πρωτοπόρας μουσικής εκπαίδευσης.
Από τη μουσική καλλιέργεια εγκύων, βρεφών, νηπίων, παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας, μέχρι την εισαγωγή στα τμήματα μουσικών σπουδών των πανεπιστημίων, τη σύνθεση, τη διεύθυνση ορχήστρας και συμφωνικής μπάντας.

Συνεργασία με ωδεία και ακαδημίες του εξωτερικού, που από φέτος θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι σπουδαστές του ωδείου να απολαύσουν. Προσέγγιση του μουσικού αυτοσχεδιασμού στη jazz και τη Balkan μουσική.
Για πρώτη φορά από φέτος τμήμα πιάνου, με την παγκόσμια αναγνωρισμένη μέθοδο SUZUKI, με πιστοποιημένη Ελληνίδα καθηγήτρια από το Hong-Kong.


Εξειδικευμένα τμήματα για αρχάριους και μη όλων των ηλικιών, στοχεύοντας την ευεξία, την απομάκρυνση του καθημερινού στρες και της συνεργατικής δημιουργικότητας.
Δωρεάν τμήματα εγκυκλοπαιδικής κατάρτισης για μικρούς και μεγάλους.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το opening του ωδείου, σε μία βραδιά πραγματική έκπληξη.
Ο εξαιρετικός τοιχογράφος Μάριος Σιμόπουλος, φιλοτέχνησε την εξωτερική όψη του ωδείου με τζαζ άποψη, με
τη συνοδεία των ήχων του καταξιωμένου σαξοφωνίστα της τζαζ και βαλκανικής μουσικής, Πέτρου Βαρζάκου.
Συμμετείχαν παράλληλα μαθήτριες και μαθητές του ωδείου από το τμήμα τραγουδιού της καθηγήτριας Ηρακλή Γεωργίας.
Στο πολύ όμορφο happening, παρευρέθηκαν καθηγητές και καθηγήτριες των πανεπιστημίων και των ωδείων Θεσσαλονίκης.
Ο κόσμος διασκέδασε απολαμβάνοντας εδέσματα και κρασί, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το ωδείο, για την επόμενη κοινή δράση.