Αξιός Ανατολικού-Ελευθεριακός 1-2 (vid)

Στερεύουν οι πιθανότητες παραμονής για τον Αξιό Ανατολικού ύστερα και από την σημερινή εντός
έδρας ήττα από τον καλύτερό του Ελευθεριακό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με διακοπή 2 λεπτών (για το Μακεδονικό)και στο πρώτο ημίχρονο οι δυο αντίπαλοι προσπαθούσαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους
με εναλλαγές στην κατοχή μπάλας αλλά τα λάθη και των δυο ομάδων ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση στο στείρο 0-0 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό με τον Ελευθεριακό να πετυχαίνει γκολ στο 49΄ με τον Δήμου. Ένα μακρινό σουτ σε μια ανύποπτη φάση βρίσκει τον Γεωργόπουλο εκτός θέσης και γίνετε το 0-1.
Από εκεί και ύστερα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο το ματς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και στο 67΄από εκτέλεση φάουλ αρκετά μακριά από την περιοχή ο Α.Βιλανάκης
πετυχαίνει το 0-2.

Ούτε οι αλλαγές του Γκλαβέρη βοήθησαν τον Αξιό να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Χατζηβασιλάκη, εκτός από μια φάση που ο Τσιφλιτζής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
Ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή εκτέλεσε ο Τανούρκας και ύστερα από κόντρα η μπάλα κατέληξε
στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό  1-2 στο 90΄.Εύκολη η διαιτησία του κ.Αγγελάκη.ΑξιόςΑνατολικού:Γεωργόπουλος,Αετόπουλος,Κόντι,Σαχίνης,ΤΖΙΟΛΑΣ,ΤΑΝΟΥΡΚΑΣ,ΒΡΑΚΑΣ,Δελής,Τσιφλιτζής,ΤΟΠΙ,Καλούδης.Έπαιξαν Καραμπάσης,Βουδούρης,Γκαμάνης.Ελευθεριακός:Χατζηβασιλάκης,Τούλης,ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ,Κανίδης,Cani,Τάσσιος,Δήμου,Βιλανάκης Κ,Βασιλείου,Βιλανάκης Α,ΒΑΛΚΑΝΗΣ.

Αποκλειστικό video