Με νίκη την Κυριακή σημαντικό βήμα για την Γ Εθνική ο Καμπανιακός

Τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 5 του Μάη και ο Καμπανιακός υποδέχεται την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και πρωταθλητή τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Πρόκειται σίγουρα για ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας για τους Κόκκινους που αν θέλουν να έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα(έστω και αυτό το μικρό) στα play off ανόδου θα πρέπει πάση θυσία να φτάσουν στο τρίποντο.


Έχει αποδειχθεί κατά καιρούς ότι στα δύσκολα οι Χαλαστρινοί συσπειρώνονται και οι φίλαθλοί του Καμπανιακού θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα τους και να την σπρώξουν στην νίκη κάνοντας ένα ουσιαστικό βήμα για την άνοδο της ομάδας στην κατηγορία που δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζεται την Γ Εθνική.


Τώρα βέβαια το να μπαίνει μια ομάδα στην διαδικασία των play off έχοντας διαφορά από τον 4ο της βαθμολογίας 21 βαθμούς και να μπαίνει στην διαδικασία να αγωνιστεί για να κερδίσει την άνοδο είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο,Ελλάδα είναι εδώ.
Όπως και να χει το παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός από το ότι ο αντίπαλος ουσιαστικά δεν έχει κίνητρο και ο κόσμος της Χαλάστρας  να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μέχρι το τελευταίο λεπτό να φτάσουν στην νίκη.


Αναλυτικά η τελευταία αγωνιστική.
30η αγωνιστική
Καμπανιακός – Ποσειδώνας Μηχανιώνας: –
Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΕ Ευόσμου: –
Φοίνικας Πολίχνης – Αχιλλέας Τριανδρίας: –
Εθνικός Σοχού – Κεραυνός Κολχικού: –
ΑΟ Καρδίας – Μαραθώνας: –
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Θύελλα Περιστερώνα: –
Ομόνοια Σίνδου – Ιάσων Αυγής: –
Μελιτέας – ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας: –
Η Βαθμολογία
1.Ποσειδώνας Μηχανιώνας 74
2.Καμπανιακός 69
3.Θερμαϊκός Θέρμης 67
4.Φοίνικας Πολίχνης 48
5.Ιάσων Αυγής 47
6.ΑΟ Καρδίας 45
7.Εθνικός Σοχού 43
8.Ομόνοια Σίνδου 41
9.Θύελλα Περιστερώνα 40
10.Ηρακλής Αμπελοκήπων 36
11.ΑΕ Ευόσμου 34
12.ΠΟ Μαλακοπής 33
13.Κεραυνός Κολχικού 26
14.Μαραθώνας 26
15.Αχιλλέας Τριανδρίας 16
16.Μελιτέας 6