Μαγνησιώτικα σταυροδρόμια από σήμερα μέχρι 21/06

Με αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα συνεχίζονται και κορυφώνονται οι εκδηλώσεις «Κλήδονας 2019 – Μαγνησιώτικα σταυροδρόμια» στη Νέα Μαγνησία που διοργανώνει ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δέλτα (ΚΠΟΔΔ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος».
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέα Μαγνησίας και η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Τετάρτη 19.6, ώρα 8.30 μ.μ. |
Αύλειος χώρος δημ. σχολείου Ν. Μαγνησίας-Αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα από τα τμήματα του Συλλόγου και γλέντι για όλους με παραδοσιακή μουσική
Πέμπτη 20.6, ώρα 8.30 μ.μ. |
Θεατράκι Νέας Μαγνησίας-Η θεατρική ομάδα του συλλόγου θα παρουσιάσει το έργο «Καλά ξεμπερδέματα» – διασκευή του «Ράφτη Κυριών» του Ζ. Φεντό.
Παρασκευή 21.6, ώρα 8.30 μ.μ. | Θεατράκι Νέας Μαγνησίας-Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τη Χορωδία του Συλλόγου με συνοδεία ορχήστρας
«Είναι πολύ ωραίες εκδηλώσεις που αγγίζουν το dna του λαού μας, σε ένα προσφυγικό χωριό, τη Νέα Μαγνησία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες.
Καλώ όλους τους δημότες μας αλλά και τους Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν τα Μαγνησιώτικα σταυροδρόμια» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.