Πέταξαν αυγά σε εκλογικό κέντρο του Δήμο Δέλτα

Πέταξαν αυγά στην τζαμαρία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού !!Ο Δήμος μας!!με
υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο. Το περιστατικό συνέβη στο Δημοτικό Διαμέρισμα
των Ν.Μαλγάρων. Άλλες εποχές θυμίζουν τέτοια περιστατικά και καλά θα είναι να μην ξαναγίνουν.


Ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος τόνισε:


ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ! Δυστυχώς κάποιοι πολιτεύονται με συνταγές του παρελθόντος. Κρίμα. Πολύ κρίμα για το επίπεδό τους…«Άγνωστοι» πέταξαν αυγά στο εκλογικό κέντρο της παράταξής μας στα Ν. Μάλγαρα. Πανικόβλητοι από την απήχηση του συνδυασμού μας στην κοινωνία. Νομίζουν ότι έτσι θα μας σταματήσουν. Αντίθετα, ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.


ΥΓ. Οφείλουν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Δήμου Δέλτα
να αποδοκιμάσουν δημόσια τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.


Ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι υπόλοιποι συνδυασμοί του Δήμου Δέλτα.


Ευθύμιος Φωτόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Δέλτα με τον συνδυασμό!!Μπροστά ο άνθρωπος!!Είναι σαφώς αυτονόητη η καταδίκη του γεγονότος της επίθεσης στο εκλογικό κέντρο Νέων Μαλγάρων του συνδυασμού «Ο Δήμος μας».
Η ομάδα μας και ο συνδυασμός μας βάζει πάντα «Μπροστά τον άνθρωπο». Όλα τα χρόνια προτάσσουμε το ήθος στην πράξη και στο δημόσιο διάλογο. Οι τραμπουκισμοί κάθε είδους δεν πρέπει να έχουν θέση στην κοινωνία του Δήμου Δέλτα.
Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να έχουν θέση στη δημοκρατία και στις δημοτικές εκλογές, όπου καλούμαστε να συζητάμε με επιχειρήματα, χωρίς κιτρινισμούς και χυδαιότητες. Μην ξεχνάτε ότι το καλό του τόπου μας ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές εμπάθειες.


Γιώργος Γλώσσης υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Δέλτα με τον συνδυασμό !!Ώρα Ευθύνης!! Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατακρίνουμε τέτοιες πρακτικές όπως η χθεσινή επίθεση στο εκλογικό κέντρο Ν. Μαλγάρων του συνδυασμού ”Ο Δήμος μας”,
Αυτές οι τακτικές δεν βοηθούν τον πολιτικό μας πολιτισμό και οδηγούν τον τόπο μας πολλά χρόνια πίσω.


Σπύρος Σταματάκης υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Δέλτα με τον συνδυασμό !!Ξεκινάμε!!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ την επίθεση στο εκλογικό κέντρο Μαλγάρων του συνδυασμού ”Ο Δήμος μας”, αυτές οι οπισθοδρομικές τακτικές που στο παρελθόν (2010) έπεσε θύμα και ο δικός μας συνδυασμός, δεν βοηθούν την Δημοκρατία και οδηγούν τον τόπο μας πολλά χρόνια πίσω.
Η κοινωνία του Δήμου Δέλτα έχει βαθιά ριζωμένο το αίσθημα της δημοκρατίας, της πολυφωνίας, της διαφορετικότητας και ξέρει να εκφράζεται ΔΥΝΑΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚ