3η ήττα ο Καμπανιακός στον Σοχό

Εθνικός Σοχού-Καμπανιακός 1-0

3η ήττα ο Καμπανιακός στον Σοχό σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια,αυτή την φορά γνώρισε την ήττα στον Σοχό από τον Τοπικό Εθνικό

σκορ 1-0.

Παιχνίδι κατοχής της μπάλας στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Καμπανιακού.

Αντίθετα ο Καμπανιακός ειχε την ευκαιρία του αγώνα να προηγηθεί όταν ο Σαλπιγγίδης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων,

το πλασέ του όμως σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο επιθετικός του Καμπανιακού σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ημίχρονο στον Σοχό 0-0

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους δημιούργησαν 2-3 καλές στιγμές χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Το γκολ για τους γηπεδούχους που έκρινε τον αγώνα στο 65΄ όταν ύστερα από σέντρα από πλάγια θέση στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων με κεφαλιά του Ταχματζίδη οι γηπεδούχοι πήραν την μεγάλη νίκη.

Από το 75΄ο Εθνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγο κόκκινης κάρτας αλλά και πάλι ο Καμπανιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Μόλις στην 5η αγωνιστική οι Χαλαστρινοί ξεπέρασαν τον αριθμό από ήττες που είχαν ολόκληρη την περσινή χρονιά,

παρότι εκαναν περισσότερες φάσεις για γκολ

3η ήττα ο Καμπανιακός στον Σοχό,δείτε περισσότερα για Καμπανιακό εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook εδώ