14η αγωνιστική Α1 ΕΠΣΜ οι ομάδες του Δήμου Δέλτα

Οι ομάδες του Δήμου Δέλτα

Η 14η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΜ για της ομάδες του Δήμου Δέλτα ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα.Μια νίκη μια ισοπαλία και μια βαριά ήττα ήταν τα αποτελέσματα των ομάδων μας.

Στην Σίνδο

το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του Καμπανιακού τελείωσε χωρίς νικητή.Η Ομόνοια χωρίς πια τον Παντελίδη, αλλά και ο Καμπανιακός χωρίς τον Χαλκιά καλούνται να συνεχίσουν την πορεία τους στην Α1 ΕΠΣΜ.

Ο Καμπανιακός με νέο προπονητή τον Στέφανο Δημητριάδη επιτέλους έπαιξε μπάλα και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Η εικόνα του χάλασε μετά το γκολ της ισοφάρισης,ένα γκολ που μπήκε σε σημείο που οι Χαλαστρινοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Κακιά στιγμή για τον τερματοφύλακα Αζόβ που έκανε λάθος εκτίμηση και δεν κατάφερε να μπλοκάρει ένα σχετικά εύκολο σουτ.

Η Ομόνοια μέχρι σ εκείνο το σημείο είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι κάτι που άλλαξε με την είσοδο του νεαρού Νίκου Πετράκη ο οποίος έδειξε ότι δικαιούται περισσότερες συμμετοχές και περισσότερο χρόνο.

Τελικά το 1-1 θα πρέπει να άφησε ικανοποιημένους και τους δυο αντιπάλους.

Στα Κύμινα

ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Φοίνικα Πολίχνης και αν εξαιρέσουμε το πρώτο 5λεπτο η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν ολοκληρωτική.

Προς το τέλος όμως λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα όλη η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ευτυχώς δεν μίλησε ο κανόνας του ποδοσφαίρου που μας λέει ότι αν δεν βάλεις γκολ θα δεχθείς.

Πάντως το τελικό 4-2 αδικεί τους Κυμινιώτες που είχαν της ευκαιρίες να πετύχουν πολλά περισσότερα γκολ.

Εξαιρετική εμφάνιση

από τους δυο ακραίους αμυντικούς Κυριακίδη και Αβαλιάν που έκαναν τα περισσότερα χιλιόμετρα καλύπτοντας ολόκληρο το μήκος του γηπέδου πολλές φορές.

Πολύ καλά για τον χρόνο που αγωνίστηκε και ο νεαρός Δήμου πετυχαίνοντας μάλιστα και πολύ ωραίο γκολ.

Ο Ιωνικός

με τον Γιώργο Νασιόπουλο στον πάγκο του γνώρισε βαριά ήττα στα Κουφάλια με 3-0 από την καλύτερη κατά την γνώμη μας ομάδα στην Α1. Ο Ιωνικός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν ανταγωνιστικός και κινδύνευσε με διασυρμό.

Η βαθμολογία των ομάδων μας 14η αγωνιστική

1.Ολυμπιακός Κυμίνων 24
2.Ομόνοια Σίνδου 21
3.Καμπανιακός 20
4.Ιωνικός 11
Επόμενη 15η αγωνιστική

Ολυμπιακός Κυμίνων-ΠΑΟ Κουφαλίων
ΑΕ Ευόσμου-Καμπανιακός
Ιωνικός-ΑΠΕ Λαγκαδά

ακολουθήστε μας στο facebook