11η αγωνιστική Α1 ΕΠΣΜ τι έκαναν οι ομάδες του Δήμου Δέλτα

11η αγωνιστική Α1 ΕΠΣΜ

3 από της 4 ομάδες του Δήμου Δέλτα αγωνίστηκαν στην 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ αφού ο Ολυμπιακός Κυμίνων ειχε το ρεπό του.

Το απόλυτο πέτυχαν οι 3 ομάδες που αγωνίστηκαν (Ομόνοια Σίνδου, Καμπανιακός και Ιωνικός αφού
και οι 3 πήραν εύκολα η δύσκολα το τρίποντο.

Το πρωί της Κυριακής η Ομόνοια έχοντας στις τάξεις της έναν διαστημικό Σακαλή πέτυχε 4 γκολ σ ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημά του έδειχνε ότι όποια ομάδα πετύχει γκολ θα είναι και αυτή που θα πάρει το τρίποντο.

1-0 τελείωσε το ημίχρονο με τον νεαρό Μ. Δουσδαμπάνη να εκμεταλλεύεται το αμυντικό λάθος του
ΠΑΟΝΕ και να φτάνει στο γκολ. Ο κορυφαίος του αγώνα Σακαλής με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Λίγα λεπτά αργότερα ο και πάλι ο Μ.Δουσδαμπάνης μπήκε από αριστερά άφησε πίσω του τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε κάνοντας το 3-0 στο 81΄.

Στο 84΄η άμυνα της Ομόνοιας έκανε το μοναδικό λάθος στο παιχνίδι(προσπάθησαν να παίξουν το τεχνικό οφσάιντ χωρίς αποτέλεσμα και ο Καραίσκος μειώνει σε 3-1.

Η πιο ωραία φάση του αγώνα

έγινε στο 86΄ όταν ο Σακαλής πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα(πάρε βάλε)στον Ν.Δουσδαμπάνη και έγινε το 4-1.

Στο 91΄ με γκολ του Λημνιού έγινε το τελικό 4-2.

Στην Χαλάστρα άλλη μια μέτρια εμφάνιση του Καμπανιακού που είχε την τύχη να πετύχει δυο γκολ στις δυο πρώτες τελικές που δημιούργησε με εκτελεστή τον Σαλπιγγίδη.

Από εκεί και ύστερα οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος χωρίς να απειληθούν σοβαρά από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που έδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα σε οποιαδήποτε έδρα.

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τον Ιωνικό εκτός έδρας μέσα στην Ξυλούπολη με σκορ 2-3.

Μετά το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου,ο Ιωνικός ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο μέρος και πέτυχε την ισοφάριση στο 47΄με τον Αδαζάι.

Με εκτέλεση πέναλτι οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 2-1,αλλά ο Ιωνικός μίλησε στο τελευταίο πεντάλεπτο με δυο γκολ που του έδωσαν τους τρεις βαθμούς.

Ο Κουσιώρας

έκανε την ανατροπή με δυο δικά του γκολ πρώτα ισοφάρισε στο 86΄και χτύπησε ξανά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δίνοντας

μια μεγάλη νίκη στον Ιωνικό.

Η βαθμολογία των ομάδων μας.

1,Ομόνοια Σίνδου 19
2.Ολυμπιακός Κυμίνων 17 (έκανε το ρεπό)
3.Καμπανιακός 17
4.Ιωνικός 8.

Επόμενη 12η αγωνιστική.

ΠΑΟΝΕ-Καμπανιακός
Ολυμπιακός Κυμίνων-ΠΑΟ Ξυλούπολης
ΑΟ Καρδίας-Ομόνοια Σίνδου
Ιωνικός-Ιάσων Αυγής.