Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου η εκστρατεία αναμόρφωσης του Δήμου Δέλτα

ο Δήμος Δέλτα

Η αναβληθείσα λόγω καιρού εκστρατεία για την αναμόρφωση της εικόνας του δήμου Δέλτα αρχίζει με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη από τη Σίνδο την Τρίτη 26 Νοεμβρίου.

Στόχος είναι η καθαριότητα δρόμων, το κλάδεμα δέντρων ,το φύτεμα λουλουδιών σε πάρκα, το άσπρισμα πεζοδρομιών, η επιδιόρθωση βλαβών ηλεκτροφωτισμού, και οι επισκευές σε παιδικές χαρές που θα γίνουν από τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους με το συντονισμό των Αντιδημάρχων και των προέδρων των υπηρεσιών .

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να βελτιωθεί η εικόνα του δήμου και να γίνει πιο ευχάριστη και λειτουργική η καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών . Το πρόγραμμα της εκστρατείας καλλωπισμού θα αρχίσει πιλοτικά από τη Σίνδο, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί στη Χαλάστρα, τα Διαβατά και στις άλλες κοινότητες του δήμου Δέλτα. Στη δράση θα συμμετέχουν οι μαθητές των σχολείων της Σίνδου εθελοντές από την κοινότητα ΙΘΑΚΗ και κάτοικοι που θα επιφορτιστούν με συγκεκριμένες εργασίες υπό την εποπτεία της αντιδημαρχίας καθαριότητα