Τεράστιος ΑΡΗΣ αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι

Τεράστιος ΑΡΗΣ αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι. Επική εμφάνιση από τους παίκτες του ΑΡΗ που πέτυχαν 3 πολύ ωραία γκολ, έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να κλειδώσουν την πρόκριση, άλλα σ αυτές της περιπτώσεις χρειάζεται και λίγο τύχη που δεν είχαν οι κίτρινοι.

Στο 25΄ο Ιντέγε κέρδισε φάουλ στον άξονα, εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Ματίγια πήρε τα βήματα και… εκτέλεσε τον Κράνιξ, που έμεινε άγαλμα βλέποντας την μπάλα στο δεξί του “παραθυράκι” για το 1-0!

. Στο 37΄ο Φετφατζίδης μετά από δικό του κόρνερ, που απομακρύνθηκε δύσκολα, πήρε την μπάλα, χόρεψε τον αντίπαλό του από τα δεξιά, μπούκαρε, γύρισε και ο Δεληζήσης απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη να προηγείται με 2-0 και τους Νορβηγούς να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Ο Ντιγκινί στο 84΄ έφερε τα πάντα στα ίσια, καθώς με εξαιρετική κεφαλιά μετά την σέντρα του Σούντγκρεν, την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0!

! Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με 3-0, με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους στο εξτρά μισάωρο.

Ο Μπόλι, στο 105΄πέτυχε το γκολ της μείωσης (3-1) για την Μόλντε, πλασάροντας τον Κουέστα

πάνω από το κορμί του, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του και υποχρεώνοντας τον Άρη να πετύχει δύο ακόμα για να προκριθεί.

Στο 109΄με τον Ροζ, στη συνέχεια ο Τόνσο σούταρε, πάνω στην γραμμή οι παίκτες της Μόλντε, ξανά σουτ από τον Μπάσα, η μπάλα στα σώματα,

Στο 113΄ο Γιουνές έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει τον Άρη ένα γκολ μακριά από την πρόκριση,

καθώς αμαρκάριστος αστόχησε από εξαιρετική θέση, μετά την ωραία πάσα του Μαρτίνες!

Απίστευτη ευκαιρία και στο 116΄με τον Δεληζήση να αστοχεί αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά το κόρνερ του Μαρτίνες!

ΆΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (104΄Μπάσα) Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (64΄Μαρτίνες), Φετφατζίδης (78΄Γιουνές), Ντιγκινί, Ιντέγε (101΄Τόνσο)

ΜΟΛΝΤΕ (Ε. Μόε): Κράνινξ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάραλντσαϊντ, Χάουνγκεν (55΄Φόρεν), Χουσαίν, Άουρσνες, Έικρεμ (75΄Έλινγκσεν), Χέσταντ (99΄Κνάντζον), Όμο (88΄Μπόλι), Τζέιμς