Σύλλογος Γυναικών Χαλαίστρη: Καλά Χριστούγεννα

Σύλλογος Γυναικών Χαλάστρας Η Χαλαίστρη

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή… Πάντα τη Δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια!!! Προετοιμασίες περισσότερο από ένα μήνα, πυρετός, ένταση, κούραση, προσμονή, προσφορά και προ πάντων αγάπη!!


Αγάπη μεταξύ μας, χαρά γι αυτό που κατορθώνανε και τέλος η Γιορτή, η όμορφη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Γιορτή, που έγινε θεσμός για τα δρώμενα του τόπου μας με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων μας και όχι μόνο.


Περισσότερα από 1000 άτομα κάθε φορά και τέλος το αποτέλεσμα. Πλουσιοπάροχο όπως αξίζει στη Χαλάστρα, όπως αξίζει στους συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται.

Θα περάσει κι αυτό, θα περάσει!!


Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι ένας απ αυτούς είναι να δώσουμε αξία, γι αυτά που ζήσαμε!! Εμείς φροντίσαμε όμως και φέτος για το φιλανθρωπικό μας έργο.

Ας είναι καλά οι άνθρωποι που μας συμπαραστέκονται. Και ζεστασιά θα έχουν οι οικονομικά αδύνατοι και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους θα γεμίσουμε και την καθημερινότητά τους όσο είναι δυνατόν θα διευκολύνουμε. Χίλια ευχαριστώ σε όλους!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ στα υπέροχα Μέλη μας, στους υπέροχους Χαλαστρινούς που μας πίστεψαν, στον Δήμαρχό μας, στην Τοπική Κοινότητά μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο.