Συγκινητικό μήνυμα φίλης μας από την Μυτιλήνη

Μήνυμα από την ΜΥτιλήνη

Όλοι γνωρίζουμε της συνθήκες που επικρατούν στα ακριτικά μας νησιά,ένα παραπάνω οι ηρωικοί
κάτοικοι της Λέσβου. Ένα πανέμορφο νησί που εδώ και αρκετά χρόνια τραβάει τα πάνδεινα με τον αποικισμό των λαθρομεταναστών.

Σήμερα το νησί αυτό όπως και άλλα νησιά (μας)είναι και πάλι στην επικαιρότητα με την απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει κλειστά κέντρα για τους λαθρομετανάστες.

Η απόφαση αυτή βρίσκει τους ανθρώπους της Λέσβου αντίθετους και διαμαρτύρονται εντόνως.
Το πανέμορφο ακριτικό νησί της Λέσβου που ο υπογράφων του άρθρου πέρασε δυο αξέχαστα χρόνια της ζωής του δεν έχει καμιά σχέση με το χθες,και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ το νησί με τους ευγενικούς,φιλόξενους κατοίκους του.

Μια αναγνώστρια με καταγωγή από την Μυτιλήνη μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα που μέσα σε λίγες σειρές μας κάνει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στο νησί.

Το μήνυμα.

Καλημέρα σας! Είμαι κάτοικος Δήμου Δέλτα αλλά καταγωγή από Μυτιλήνη! Είδα ότι κάνατε αναφορά για συμπαράσταση στα νησιά! Παρακαλώ βοηθήστε μας! Τα κανάλια δεν λένε τίποτα κι ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται στα νησιά! Κατάσταση χούντας , τα Ματ γέμισαν με χημικά τον κοσμο, τον χτυπάνε και τους βρίζουν. Το νησί είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και χρειάζεται στήριξη! Παρακαλώ μπορείτε μπείτε στις σελίδες που αφορά το νησί και κάντε αναδημοσίευση όλες τις πληροφορίες που δίνουν με φωτογραφίες και βίντεο! Δείξτε στον κόσμο τι περνάνε τα νησιά και τον πόλεμο που μας κάνουν τα ίδια μας τα αδέρφια οι Έλληνες! Σας παρακαλώ πολύ! Το νησί ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια να προβάλλονται τα γεγονότα!
Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που σας διαβάζει! Βοηθήστε να μάθουν τι περνάμε! Όχι απλή αναφορά! Βοηθήστε τα νησιά μας όσο μπορείτε με αυτό τον τρόπο!
Ευχαριστώ