Η δέσμευση του Αντιδημάρχου οικονομικών Διονύση Λιακόπουλου

Η δέσμευση του Αντιδημάρχου οικονομικών Διονύση Λιακόπουλου στην πρώτη του επικοινωνία με τους Πολίτες του Δήμου Δέλτα μέσα από το kampanianews.gr.

Αναλυτικά ο Κος Λιακόπουλος μας είπε:

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών Υπηρεσιών, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, το Δήμαρχο μας ,Κύριο Γιάννη Ιωαννίδη τόσο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ προς όφελος όλων των δημοτών και του τόπου μας , όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη και πρόκληση συνάμα αυτή  η επιλογή. Γι’ αυτό παρότι συνηθίζω να μιλώ με πράξεις κι όχι με λόγια… δεσμεύομαι να προσπαθήσω σκληρά στα πλαίσια της γενικότερης δημοτικής προσπάθειας, ακολουθώντας το δρόμο των καλών πρακτικών του Δημάρχου για ένα υγιές Δημοτικό ταμείο, με διαφάνεια Εμπιστοσύνη ανιδιοτέλεια και ισότητα, που θα διατηρήσει το Δήμο μας σταθερά στην πρωτοπορία της ανάπτυξης  και διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, με την ταυτόχρονη τήρηση των κανόνων της νομιμότητας στη διαχείριση των οικονομικών.

Για άλλη μια φορά θα `θελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς, τους συντοπίτες μου, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και με δυναμώσατε με την συμπαράστασή σας, σ’ έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας.

Η θητεία μου τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και από τη θεσμική θέση του Αντιδημάρχου οφείλεται σ΄ εσάς.

Τώρα , λοιπόν,  τα υπόλοιπα επί του έργου.

Ακολουθήστε μας στο facebook εδώ

Η δέσμευση του Αντιδημάρχου οικονομικών Διονύση Λιακόπουλου. Δείτε όλα τα νέα του Δήμου Δέλτα