Επιτυχής η 9η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού

Οικογιορτή στον Γαλλικό Ποταμό

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων φίλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13
Οκτωβρίου η 9η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού,

με θέμα την κυκλική οικονομία.

Με τη βοήθεια της καλοκαιρίας χαρήκαμε τη φύση στο Πάρκο Κερκύρας και τη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, συμμετείχαμε σε εργαστήρια και θαυμάσαμε με τη βοήθεια κιαλιών και τηλεσκοπίων τα φλαμίνγκο και τα άλλα πουλιά που φιλοξενούνται το διάστημα αυτό στη λιμνοθάλασσα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού, με την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα και της Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου.

Ευχαριστούμε

όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν τη διοργάνωση: τη Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Καλοχωρίου και τον Λαογραφικός Σύλλογος Καλοχωριτών Ανατολικής & Βόρειας Θράκης “Κασκάρκα”, το Χαρισομάγαζο (xariseto.gr),

τους παραγωγούς προϊόντων και τους χειροτέχνες, καθώς επίσης και τους εκπαιδευτές και ομάδες που πραγματοποίησαν εργαστήρια και παιχνίδια:

την κυρία Έφη Καράμπελα από τη Βιβλιοθήκη Καλοχωρίου, την κυρία Sofia I. Georgeli, την κυρία Thomai Kapoulitsa Troulou, την κυρία Nikoleta Tsikoti, την ΚΟΙΝΣΕΠ Ionian Recycle, την ομάδα τέχνης The Mosaicists.