Επίσκεψη του Δημάρχου στις φυλακές Διαβατών

Ο Γιάννης Ιωαννίδης στις φυλακές Διαβατών

Συνάντηση με τα μέλη του σωματείου Εξωτερικών Φρουρών Θεσσαλονίκης στις φυλακές Διαβατών είχε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Εξωτερικών Φρουρών αποδεχόμενος την πρόσκληση του διοικητή των υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς Κωνσταντίνου Καλαιτζίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβας και ο Βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Στράτος Σιμόπουλος.

Ο δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον διευθυντή των Φυλακών Διαβατών Αναστάσιο Παπαδόπουλο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα ενώ επισκέφτηκε μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ Βαρνάβα και τον κ Σιμόπουλο τον ξενώνα του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί μέσα στις φυλακές Διαβατών και φιλοξενεί εξαρτημένους κρατούμενους.

« Οι φυλακές Διαβατών είναι μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Δέλτα και με αυτήν μου μου την επίσκεψη εδώ, επιθυμώ να ανοίξω έναν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με Εξωτερικούς Φρουρούς και Σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να συμβάλουμε ως δημοτική αρχή όπου μπορούμε προκειμένου να διευκολύνουμε το έργου τους» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος Δέλτα παρακάθισε σε γεύμα που ετοίμασαν οι κρατούμενοι της μονάδας απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την καθημερινότητα τους στο σωφρονιστικό κατάστημα.