Δόξα Πενταλόφου-Αξιός Ανατολικού 0-1 (vid)

Δόξα Πενταλόφου-Αξιός Ανατολικού 0-1 . Σ ένα παιχνίδι που κινήθηκε στην μετριότητα ο Αξιός Ανατολικού έφυγε με τρίποντο από τον Πεντάλοφο με σκορ 0-1.
Παιχνίδι χωρίς τελικές φάσεις και με πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου βρήκε το τέλος του ημιχρόνου της δυο ομάδες με 0-0.Αλλά και στο δεύτερο μέρος μέχρι την στιγμή της επιτυχίας του γκολ από τον Ανέστη Παναγιώτη όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πλάσαρε τον Ψάρια κάνοντας το 0-1  76΄ δεν είδαμε κάτι αξιόλογο και από της δυο ομάδες.
Κόκκινη κάρτα στον Μάσκα των γηπεδούχων στο 81΄.Στο 90΄ο Κόζαρι κερδίζει πέναλτι για τους γηπεδούχους και ευκαιρία για έναν βαθμό για τους γηπεδούχους αλλά η εκτέλεση του παίκτη που το κέρδισε (Κόζαρι) απελπιστικά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τερζή. Για τον αγωνιστικό χώρο ότι και να πούμε είναι λίγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Γιόφκας, Σαπάνης Ι., Μάσκας, Σταματάκης, Φούκας(70′ Τάκης), Τσιφούτης Αθ., Φλαρούντζος (66′ Κιθαρίδης), Κόζαρης, Τζιώλης (60’Μενεξές).
Αξιός Ανατολικού: Τερζής, Κιούπι, Δελιτζάκης, Σαχίνης, Βέρρος, Τανούρκας Π., Kopaci Alex.,Γκόλτσης, Παναγιώτης (90′ Καραΐσκας), Kopaci  Α. (85′ Δελής), Τσιφλιτζής (90’Λιούλιας)
Δείτε της καλύτερες στιγμές και το γκολ της συνάντησης