Βασιλακόπουλος: Δέχομαι απειλές σε

Μετά τον Νίκο Τζανάκη, ο οποίος είπε ότι δέχεται απειλές, σειρά ήταν του κ. Βασιλακόπουλου να αποκαλύψει ότι δέχεται απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημια εχει τρελάνει τον κόσμο».

Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως ποτέ η τηλεόραση δεν είχε δώσει τόσο μεγάλο βήμα σε επιστήμονες για να εξηγήσουν το θέμα.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στην αναστολή των υγειονομικών τονίζοντας πως είναι καθήκον τους να εμβολιαστούν.

«Ειλικρινώς, έχω μεγάλη απορία, με ποιο επιχείρημα οι άνθρωποι, που κινδυνεύουν να κολλήσουν οι ίδιοι μεταφέροντας έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν έχουν εμβολιαστεί για να προστατεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους; Ειλικρινά, για το καλό το δικό τους, δεν πρέπει να είναι προστατευμένοι;», αναρωτήθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Δεν θα ήθελα ούτε ένας υγειονομικός να βγει σε αναστολή εργασίας. Το μόνο απλό είναι να κάνει ένα τσιμπηματάκι. Η πληροφορόρηση που πρέπει να έχουμε πρέπει να είναι από τους επίσημους φορείς, όχι από το ίντερνετ».