Αυτοκτόνησε ο Αρης στο γήπεδό του

Αρης-ΑΕΛ 2-3

Αυτοκτόνησε ο Αρης στο γήπεδό του παρότι φόρα ξεκίνησε τον αγώνα ο Άρης, κλείνοντας την ΑΕΛ στην εστία της και σκοράροντας δύο γκολ στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα! Ο Ιντέγε δύο φορές στο 5΄και στο 9΄δεν μπόρεσε να πετύχει για τρίτο σερί ματς τέρμα. Την πρώτη το σουτ του πέρασε άουτ και την δεύτερη, κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς των Θεσσαλών.

Στο 10΄ο Ματίγια εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι προ του Ντιγκινί αμυντικός της Λάρισας, με τον Βέλεθ στο δεύτερο με το κεφάλι να ανοίγει το σκορ (1-0) και να αφιερώνει το γκολ στον Κουέστα κρατώντας μία φανέλα του!

Δύο λεπτά μετά ο Ντιγκινί δοκίμασε το πόδι του, ο Κρίστινσον απομάκρυνε, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γκάμα που με εξαιρετικό πλασέ, από τα αριστερά, πέτυχε το 2-0!

ΚΡΥΟ ΓΚΟΛ…

Κόντρα στην ροή του αγώνα, εκμεταλλευόμενη η Λάρισα τον δίχως λόγο και αιτία εφησυχασμό του Άρη, κατάφερε να μειώσει με τον Νούνιτς, ο οποίος από την μεγάλη περιοχή, ξεπέρασε τον Ροζ και πλάσαρε εύστοχα τον Έμαν μειώνοντας σε 2-1.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Η ΑΕΛ,

Στο 33΄η Λάρισα έφτασε στην ισοφάριση με τον Ουάρντα να γυρίζει από τα αριστερά και ο Νούνιτς ξανά με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη για το 2-2, προλαβαίνοντας τους αμυντικούς των κιτρινόμαυρων. Ο Ουάρντα προκάλεσε για μία ακόμα φορά, δείχνοντας το κόμπλεξ που κουβαλάει για τον Άρη, απευθυνόμενος με χειρονομίες στην κερκίδα, με τον Σκουλά να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Ο Φετφατζίδης στο 38΄ έχασε την ευκαιρία να δώσει και πάλι το προβάδισμα στον Άρη, καθώς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με πολύ ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ.

Πολλά προβλήματα μεσοαμυντικά για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο, που δεν μπόρεσε να αποφύγει το γκολ στις δύο πιο επικίνδυνες επισκέψεις της ΑΕΛ στην εστία του.

ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!

Το γκολ της εκ νέου προσπέρασης στο σκορ έψαξε από τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης και έφτασε μία… ανάσα από αυτό. Ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ, με πολλά φάλτσα από την… αγαπημένη του θέση,η μπάλα πέρασε απ΄όλους και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον!

Δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για τον Άρη! Στο 52΄με διπλή προσπάθεια ο Φέτφα, είδε τον Κρίστινσον να του αρνείται το γκολ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το πλασέ του Ροζ, πέρασε παράλληλα από την γραμμή της εστίας της ΑΕΛ!

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη στο 60! Ο Κόρχουτ πήρε την μπάλα, την γύσρισε στον Ιντέγε που δεν μπόρεσε απλά να την σπρώξει στα δίχτυα!

Κούρσα του Λάρσον, στον 63΄, ανατράπηκε στην μικρή περιοχή, τίποτα από τον Σκουλά! Στη συνέχεια της φάσης, σουτ του Μπα, λίγο πάνω από την εστία της ΑΕΛ! O Σκουλάς δεν βλέπει το VAR, δείχνει κίτρινη στον γενικό αρχηγό του Άρη, Νιαρχάκο!

Στο 64΄ο Nτιγκινί σε μία φάση διαρκείας στην άμυνα των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κρίστινσον και στη συνέχεια ο Ροζ, σε κόρνερ! Κεφαλιά του Βέλεθ στην εξέλιξη της φάσης πέρασε άουτ, ενώ σουτ του Ντουάρτε από την μεγάλη περιοχή στο 73΄, στην αγκαλιά του Κρίστινσον.

Στο 73΄η άμυνα του Άρη πιάστηκε στον ύπνο, με τον Ουάρντα με κεφαλιά να πετυχαίνει την ανατροπή για την ομάδα του (2-3), στην πρώτη της προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντιγκινί στον Ιντέγε, στο 83΄, αυτός έχασε την μπάλα, με τον Ντουάρτε να σουτάρει και να νικιέται από τον Κρίστινσον! Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη στο επόμενο λεπτό! Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν πάνω στην γραμμή να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, με τριπλή προσπάθεια!

ΕΠΝΙΞΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΣΚΟΥΛΑΣ!

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 96΄με τον Λάρσον, να βλέπει το σουτ του να αποκρούεται από τον Κρίστινσον! Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σκουλάς έδειξε πέναλτι σε χέρι παίκτη της ΑΕΛ, αλλά μετά το πήρε πίσω, βλέποντας το VAR, πνίγοντας πεντακάθαρο πέναλτι και δίνοντας επιθετικό φάουλ!

Δεύτερη ήττα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, πρώτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με σωρεία χαμένων ευκαιριών, δύο δοκάρια και πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στο τέλος!

ΑΡΗΣ (Τ. Τερζής): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπα (70′ Ντουάρτε), Ματίγια, Γκάμα (61΄Λάρσον), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (77΄Μαρτίνες), Ιντέγε

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα (89΄Γκοίκοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς (65΄Φατιόν), Μόρας, Σεσέροβιτς (77΄Μπούστος), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης – Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Αυτοκτόνησε ο Αρης στο γήπεδό του και άλλα νέα του Αρη εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook εδώ