Ήττα του Ολυμπιακού Κυμίνων

ΑΕ Ευόσμου-Ολυμπιακός Κυμίνων 1-0

Ήττα του Ολυμπιακού Κυμίνων στο Μαρόκο από την ΑΕ Ευόσμου με 1-0. Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 11’ ο Φιλιππίδης έβγαλε μια σέντρα που έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα εκμεταλλεύτηκε ο Μακρόπουλος και άνοιξε το σκορ για το 1-0.


Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο Ντόκου έπιασε ένα καλό σουτ όμως χωρίς αποτέλεσμα.
Μέχρι και το ημίωρο οι παίκτες της ομάδας μας είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.
Στο 43’ ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με τον Ιβάνωφ να πιάνει μια πολύ καλή κεφαλιά και τον Καράμπελα να απομακρύνει εγκαίρως σε κόρνερ.


Ο Ντόκου είχε άλλη μια καλή στιγμή λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45’ όμως έφυγε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες των Κυμίνων ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 69’ ο Ρακαβίνας εκτέλεσε ένα φάουλ όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα. Περίπου 10’ μετά ο Ιβάνωφ είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα από στημένη φάση όμως ο Καράμπελας έδιωξε σε κόρνερ.


Μετά την συμπλήρωση των 90’ ο Μπουλαλάς είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, βγαίνοντας τετ α τετ με τον Μουρμούρα όμως αστόχησε.
Παίζοντας τα λεπτά των καθυστερήσεων ο Σταυρόπουλος από πλευράς Κυμίνων τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κουλλάκου με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 90+6’, ενώ μόλις 1’ αργότερα ο Ιβάνωφ αντίκρυσε απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Βανδουλάκη, και έτσι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές.


Κόκκινη κάρτα:Σταυρόπουλος (90+6’), Ιβάνωφ (90+7’)


Σκόρερ:Μακρόπουλος (11’)


ΑΕ Ευόσμου:Καράμπελας, Σεΐζης, Σαμπιασβίλι, Μακρόπουλος, Πολυκάρπωφ, Κουλλάκου, Φιλιππίδης, Λαφτσίδης, Ζλατίντσης, Καρανδρέας, Ντόκου
Ολυμπιακός Κυμίνων:Μουρμούρας, Κυριακίδης, Κουνουπάκης, Κλαπής, Ρακαβίνας, Αυγέρος, Νικολαϊδης, Μακρής, Ιβάνωφ, Τζίμας, Σταυρόπουλος
Αλλαγές:Μπάλιος (Κλαπής) 46’, Αβαλιάν (Νικολαϊδης) 46’, Παρούσης (Μακρής) 68’, Τριανταφύλλου (Τζίμας) 75’

Ήττα του Ολυμπιακού Κυμίνων και άλλα νέα της Α1 ΕΠΣΜ εδώ