Το Χαλαστρινό ποδόσφαιρο το 2018

Το Χαλαστρινό ποδόσφαιρο το 2018. Μέσα από αυτή την ανάρτηση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αναδρομή του χρόνου για το Χαλαστρινό ποδόσφαιρο. Το 2018 σε γενικές γραμμές ήταν από της χειρότερες χρονιές στο
ποδοσφαιρικό στερέωμα του τόπου μας.


Καλύτερα όμως να μην το αναλύσουμε το πως φτάσαμε σ αυτό το συμπέρασμα με λεπτομέρειες
γιατί υπάρχουν οι ειδήμονες που γνωρίζουν πολλά περισσότερα.
Εμείς θα δούμε την αγωνιστική πλευρά και ίσως ίσως πούμε και κάποιες αλήθειες που πονάνε ,
εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το βάρος της αλήθειας σε μας.


Καμπανιακός: Τεράστιο μέγεθος στην Γ Εθνική


τα προηγούμενα χρόνια,ομάδα φόβητρο για μεγάλες ιστορικές ομάδες αλλά με φθίνουσα πορεία.Φτάσαμε στο Καλοκαίρι του 18 με την ομάδα της Χαλάστρας να χάνει την κατηγορία και να συμμετέχει πλέον στα τοπικά πρωταθλήματα.


Η τελευταία πορεία του Καμπανιακού στην Γ Εθνική ήταν αποκαρδιωτική τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας σε 28 αγώνες 4 νίκες.4 ισοπαλίες και 20 ήττες, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς, πετυχαίνοντας 22 γκολ ενώ δέχθηκε 55,αρνητικός συντελεστής -33.


Στην συνέχεια του ίδιου χρόνου συμμετέχει στην Α1 ΕΠΣΜ με εξαιρετική πορεία στο τέλος του πρώτου γύρου να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο τελευταίο παιχνίδι του χρόνου από τον πρωτοπόρο πλέον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.


Τα στατιστικά του Καμπανιακού στα μισά του πρωταθλήματος είναι:


Σε 15 αγώνες έχει 11 νίκες,3 ισοπαλίες και 1 ήττα,έχει πετύχει 29 γκολ πρώτη επίθεση και έχει δεχθεί 10(δεύτερη καλύτερη άμυνα).Εντός έδρας έχει το απόλυτο αφού σε 7 αγώνες έχει 7 νίκες(μοναδική ομάδα στην κατηγορία).
Καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2018 με τα δικά μας κριτήρια είναι ο Νίκος Βασαίτης.


Ελπίδες Χαλάστρας:

Πιο μαύρη χρονιά δεν υπάρχει στην δεύτερη ομάδα της Χαλάστρας από την ημέρα που δημιουργήθηκε.
Ο σύλλογος έχει τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο σχεδιασμός που έγινε δεν αποδίδει τουλάχιστον αγωνιστικά.


Φτάνοντας στο καλοκαίρι του 18 η ομάδα χάνει την κατηγορία στην οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίστηκε (Α ΕΠΣΜ)τερματίζοντας στην προτελευταία θέση έχοντας σε 26 αγώνες 4 νίκες,6 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Κατάφερε να πετύχει 21 γκολ και να δεχθεί 47.


Ήταν η μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν κατάφερε να πάρει νίκη εκτός έδρας.Και φτάνουμε στην σαιζόν που τρέχει στην 13η αγωνιστική με την ομάδα της Χαλάστρας να φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 0 νίκες,1 ισοπαλία και 11 ήττες.


Με την πορεία της και την φετινή σαιζόν έχει πλέον υποβιβαστεί στην παρακάτω κατηγορία.
Εδώ τώρα χρειάζονται μεγάλες αποφάσεις, το ερώτημα όμως είναι !!ποιος θα αναλάβει το βάρος!!για το αύριο των Ελπίδων Χαλάστρας.


Χάρης Ματσκάς admin του Kampanianews.gr.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ