Μουσικοχοροθεατρική παράσταση του συλλόγου δράσεων και πολιτισμού

Μουσικοχοροθεατρική παράσταση του συλλόγου δράσεων και πολιτισμού. Από τον Σύλλογο Δράσεων και Πολιτισμού !!Η Χαλάστρα!!πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου. Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στο ΔΑΚ Χαλάστρας (Κλειστό Γυμναστήριο) ο Σύλλογος Δράσεων και Πολιτισμού “η Χαλάστρα” θα παρουσιάσει τη μοναδική μουσικοχοροθεατρική παράσταση “Χώμα μου όταν μ’ έπλαθες…τον ήλιο τον ρωτούσες;” σε σενάριο και σκηνοθεσία του χοροδιδάσκαλου του Συλλόγου κ. Δημήτρη Σαμαρά.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2015 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με τεράστια επιτυχία, ακολούθησε ακόμη μία τον Μάρτιο του 2016 στoν Xώρο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας και ενθουσίασε τους θεατές, θα παρουσιαστεί τώρα στη Χαλάστρα εμπλουτισμένη με νέους ρόλους, διαλόγους, τραγούδια, πολυμέσα και χορευτικά συγκροτήματα.
Μία παράσταση που θα μας ταξιδέψει…μακριά με τα μάτια της ψυχής μας και της φαντασίας μας σε κόσμους ντυμένους με θεσπέσιες μουσικές και νότες μελωδικές, σε κόσμους παραμυθένιους που κατεξοχήν η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να σε οδηγήσουν!

Θα εμφανιστούν τα τμήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων, εφήβων, παιδιών και νηπίων του Συλλόγου μας και οι φιλοξενούμενοι σύλλογοι: Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Κυμίνων, Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου “Η Πρόοδος”, Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π Αγκαθιάς, Λ.Ο.Ν.Α.Π.”Το Ρουμλούκι”, Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς. Πλειάδα μουσικών θα πλαισιώσει την παράσταση.
Χορηγός επικοινωνίας KAMPANIANEWS.GR