Καμπανιακός-Ιάσων Αυγής 2-2 vid

Καμπανιακός-Ιάσων Αυγής-2-2

Σ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο Καμπανιακός και Ιάσων Αυγής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις
στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στην Χαλάστρα για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους,είχαν καλύτερη κυκλοφορία,παρά ταύτα οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δυο εστίες ήταν λίγες.

Στο 28΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Βαρότσης με κεφαλιά δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 38΄ ένα φάουλ από αριστερά και πλάγια αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή,ο Κουντουράς εκτέλεσε και ο Χριστοδουλίδης με κεφαλιά από κοντά κάνει το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος

ο Καμπανιακός ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο πίεσε ψηλά τους αντιπάλους είχε την κατοχή απείλησε σε δυο φάσεις να πετύχει γκολ χωρίς αποτέλεσμα.

Φτάνουμε στο 84΄ όταν ο Σαλπιγγίδης με ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στα λίγα λεπτά που απόμειναν οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση που τελικά πέτυχαν στο 90΄με κεφαλιά του Ζαχαριάδη.

Το τελικό 2-2 σύμφωνα με την απόδοση των δυο ομάδων κρίνεται δίκαιο.

Από μια κόκκινη στις δυο ομάδες όταν το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί,(Ντάγκου και Ζαχαριάδης)

Καμπανιακός: Σακελαρίου,Μεσιάρης,Αλμπάνης,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ,Σιτσιάνης,Παπάζογλου,Ντάγκου,Τάσσιος,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗς,Κουντουράς,Πότσι.

Ιάσων Αυγής: Χατζηλάρρι,Μουλίσης,Ζαχαριάδης,Αντωνιάδης,Καρράς,Νικολίτσας,ΜΠΑΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΑΒΒΙΔΗΣ,Σανκουι,Στεφανίδης,Βαρότσης.

Οι φίλοι του KampaniaNews σχολιάζουν