Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΘΕ ο Γιάννης Κεσσόπουλος

Γενικός Διευθυντής ο Γιάννης Κεσσόπουλος

O δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος μέχρι πρότινος ειδικός σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας του προηγούμενου Δημάρχου Δέλτα ανέλαβε Γενικός Διευθυντής των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, TV100, FM100 και FM100,6.

Το μήνυμά του για την νέα του δουλειά.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΘΕ για την απόφασή τους να με επιλέξουν στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Δημοτικής Τηλεόρασης TV100 Thessaloniki, του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονικη FM100 και του FM100,6.


Ευχαριστώ από καρδιάς

τον Δήμαρχο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη σταθερή εμπιστοσύνη του. Στο δικό του βηματισμό, στο ρυθμό που δίνει πρώτος αυτός, ακούραστα, θα εργαστούμε για να γυρίσουμε σελίδα και στα Δημοτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θεωρώ μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να εργαστώ για τα συγκεκριμένα ΜΜΕ με τη βαριά ιστορία
όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Και είναι μεγάλη χαρά να συναντιέμαι εργασιακά με κάποιους από τους καλύτερους συναδέλφους στην πόλη και όχι μόνο.

Οφείλουμε στον εαυτό μας, οφείλουμε στη γενιά μας να κάνουμε εμείς το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, να φτιάξουμε ΜΜΕ αντάξια της Θεσσαλονίκης που θέλουμε! Ένα δυνατό βήμα για την πόλη, που θα προβάλλει θετικά τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία και ό,τι αυτές διεκδικούν. Μέσα που θα ενημερώνουν αξιόπιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή τους κατοίκους και τους επισκέπτες για ό,τι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη και τη χώρα.

Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά, για τους εργαζόμενους και για την πόλη ολόκληρη.
Θα το κερδίσουμε εάν συμβάλλουμε όλοι ΜΑΖΙ. Πρέπει να εργαστούμε με αγάπη στη δουλειά μας και στη Θεσσαλονίκη. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να κάνουμε άλμα πιο γρήγορο από την φθορά, κατά τη ρήση του ποιητή. Να γίνουν η TV100 και το FM100 μια αγκαλιά για την πόλη και η πόλη μια αγκαλιά γι’ αυτά. Ένα ραδιόφωνο και μια τηλεόραση για τα οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι.

Οι ευχές και τα μηνύματά σας σήμερα μου δίνουν πολύ μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα μεγαλώνουν την ευθύνη που νοιώθω για αυτό που αναλαμβάνω.
Με συγκινείτε. Σας ευχαριστώ.

Γιάννη καλή τύχη και από μας,είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείς στην νέα σου δραστηριότητα.